Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ 2016

Το 2016 έρχεται με τον Ουρανό να παραμένει στο ζώδιό σας για όλη τη χρονιά, φέρνοντας αλλαγές που σας ικανοποιούν καθώς σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος και σας προσφέρουν δράση. Χρησιμοποιήστε το κοφτερό μυαλό σας για να δημιουργήσετε ευκαιρίες, αλλά και για να κάνετε από την αρχή σχέδια που βάλτωσαν.


Ο Άρης θα βρίσκεται στο Σκορπιό από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου -θέση οικεία για εσάς- βελτιώνοντας τις σχέσεις και τις επαφές με τους γύρω σας, ενώ η οικειότητα έχει πλέον βασικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου θα σας κάνει πιο απαιτητικούς με έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα τον Ιανουάριο στον τομέα της καριέρας σας, το Μάιο στα χρήματά σας, το Σεπτέμβριο στην εργασία σας και το Δεκέμβριο στη σταδιοδρομία σας, οπότε αυτές τις περιόδους σε οικονομικό επίπεδο θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε προσαρμογές και να μην είστε άκαμπτοι ειδικά.

Μέχρι το Σεπτέμβριο ο Δίας θα είναι αρωγός σας στις ευκαιρίες εργασιακού χώρου, δημιουργώντας ισχυρούς στόχους και βελτιώνοντας το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Βάλτε μια τάξη σε ότι σας απασχολεί άμεσα, ώστε να μη νιώσετε πως έχετε να αντιμετωπίσετε το χάος. Από το Σεπτέμβριο και μετά δημιουργήστε νέες σχέσεις που θα σας ωφελήσουν μελλοντικά.

Τον Οκτώβριο αρπάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε τον εαυτό σας λανσάροντας τα προτερήματα και τις δυνατότητες που έχετε και βρείτε ανταπόκριση τόσο στον προσωπικό σας χώρο, όσο και στον επαγγελματικό.

Από το Νοέμβριο θα έχετε τη δύναμη να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, αλλά και να γεμίσετε τα συναισθηματικά σας κενά μέσα σε σχέσεις που έχουν τις προοπτικές να μείνουν στη ζωή σας. Μειώστε τις αντιστάσεις απέναντι σε πρόσωπα που θέλετε να σας πλησιάσουν, βγάζοντας το προσωπείο που βάζετε όταν σας πιάνει φόβος.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Ο πρώτος μήνας του χρόνου ζητάει και σχεδόν απαιτεί από εσάς να επανέλθετε σε καταστάσεις που νομίζετε ότι έχετε ολοκληρώσει αλλά στην ουσία έχετε αφήσει μισές. Βρείτε τι πήγε λάθος στο παρελθόν, διορθώστε το και φροντίστε να μη συμβεί ξανά στο μέλλον. Κάθε μέρα που θα περνάει αποκομίστε πληροφορίες από τα άτομα που σας περιβάλλουν, μάθετε να κινείστε πιο έξυπνα και ηγηθείτε όλων.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και θα αισθάνεστε πιο δυνατοί στο να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας όσο και να προσπαθήσει στη φάση που βρίσκεστε. Με θέληση και αποφασιστικότητα, μπορείτε να δώσετε νέα ώθηση στα «θέλω» σας και να στρέψετε τα πάντα υπέρ σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες να φύγουν μέσα από τα χέρια σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Επικεντρωθείτε περισσότερο αυτό το μήνα στον οικογενειακό σας χώρο και στα άτομα που τον περιβάλλουν και βελτιώσετε τις σχέσεις μεταξύ σας. Να είστε πρόθυμοι να κάνετε θυσίες και δείξτε ότι τις κάνετε χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας, καθώς ο οργανισμός σας χρειάζεται ενίσχυση και τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Αρχίζετε να ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας και αυτό ικανοποιεί τόσο εσάς όσο και αυτούς που σας αγαπούν. Μάθετε να ακούτε ότι σας λένε χωρίς να παρερμηνεύετε τα λεγόμενα των άλλων, αν θέλετε να βρείτε άκρη σε σημαντικά ζητήματα. Μην αντιδράτε αμυντικά ότι κάτι πάει στραβά, αφού στην πλειοψηφία όλα σας πάνε όπως θέλετε. Στο πρόγραμμα είναι και τα μικρά μπερδέματα.

ΜΑΙΟΣ 2016
Αντιμετωπίστε με θάρρος πράγματα και καταστάσεις που είχατε αποφύγει στο παρελθόν. Μπορεί να μην είναι πάντα ευχάριστο, αλλά είναι απαραίτητο για να πάτε παρακάτω. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, δείτε πιο ξεκάθαρα τι σας κρατάει πίσω και αλλάξτε τρόπο ζωής. Μικρές αλλαγές σε ότι σας πνίγει θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, χωρίς να σας κάνει να νιώθετε έξω από τα νερά σας. Από εσάς εξαρτάται η συνέχεια.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον οικονομικό σας τομέα και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε δαπάνες και μεγάλες αγορές που θα σας πάνε πίσω στα σχέδιά σας. Κινηθείτε με σύνεση και υπευθυνότητα, αναθεωρήστε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα να γίνουν αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια θα έχετε την άνεση να προβείτε ακόμα και σε μια πολυπόθητη ανακαίνιση. Μη στερήσετε στον εαυτό σας μικρές χαρές για μια παρόρμηση της στιγμής.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Βήμα- βήμα όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και η ζωή σας βρίσκεται σε σωστή πορεία. Τώρα που σταματούν τα πισωγυρίσματα, βρείτε τους ρυθμούς σας, ανακτήστε τον ενθουσιασμό σας και δείξτε την εμπιστοσύνη σας απέναντι σα άτομα που έχουν αποδείξει ότι την αξίζουν. Η ενέργεια που διαθέτετε παρά τα γεγονότα που ζήσατε τελευταίως παραμένει υψηλή, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Θέλετε διακαώς να επεκταθείτε και να ακολουθήσετε νέους δρόμους και οι προοπτικές που σας ανοίγονται είναι καλές. Νέες εμπειρίες σας χαρίζουν καινούριες δυνατότητες, κάποιες πιο τολμηρές από ότι περιμένατε, αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας συμβούν καλά πράγματα. Εξερευνήστε περαιτέρω τι μπορείτε να βρείτε και αφήστε την αισιοδοξία και το πάθος να σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Το ηθικό σας θα είναι λίγο πεσμένο ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε και την επιρροή που θα δεχθείτε από τις εκλείψεις του μήνα, αλλά μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί σε μικρές αλλαγές που διαφαίνονται στο προσκήνιο. Δεν είστε ικανοποιημένοι με την καθημερινότητα σας και θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα τώρα, όμως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να το πράξετε.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Το πλανητικό σκηνικό σε αντίθεση με ον προηγούμενο μήνα θα είναι πιο ήρεμο. Δίνοντας προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε και να πετύχετε τους στόχους που θα θέσετε. Εργαστείτε σκληρά για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, αλλά και για να προσεγγίσετε ευκολότερα τις φιλοδοξίες σας. Η επίτευξη των σχεδίων σας βρίσκεται προ των πυλών.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα με το οικείο περιβάλλον σας αλλά και με νέα άτομα που θα γνωρίσετε. Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα επεκτείνουν τις γνωριμίες σας και επωφεληθείτε τη στήριξη που θα λάβετε από φίλους, συνεργάτες και άτομα κύρους. Έτσι κι αλλιώς αυτός ο μήνας θα σας είναι πιο ευχάριστος έχοντας συναναστροφές με κόσμο παρά αν καθίσετε κλεισμένοι στο σπίτι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και μπορείτε να επικεντρωθείτε στις μελλοντικές σας κινήσεις. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θα κάνετε, ώστε με την αλλαγή του χρόνου να βάλετε σε εφαρμογή ότι ζητάτε. Κατασταλάξτε σε συμπεράσματα για να μην αμφισβητήσετε την κατεύθυνση που θα επιλέξετε και να είστε σίγουροι για τις επιλογές αλλά και τις ικανότητές σας πριν προχωρήσετε.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132