Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2016

Το 2016 έρχεται δυναμικά να ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας και να σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα χαμένα σας όνειρα, ενώ σημαντικά πράγματα θα συμβούν στη ζωή σας. Ότι σας κρατά πίσω θα φύγει από πάνω σας και θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη νέα τολμηρή προσωπικότητα που θα αποκτήσετε.

Οι εποχές που σας ικανοποιούσε το να μένετε στο σπίτι φεύγουν ανεπιστρεπτί, καθώς θα αντιληφθείτε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από ό, τι έχετε ήδη και θα θέλετε να εξερευνήσετε όλα όσα ο κόσμος έχει να προσφέρει. 

Σημαντική,  λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε η νέα χρονιά και με τον Πλούτωνα να παραμένει στον τομέα των σχέσεών σας, θα τις μεταμορφώσει και θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τους γύρω σας δοκιμάζοντας την αφοσίωσή σας.

Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα μπείτε στον πειρασμό να διαχωρίσετε τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή σας, ποιος μένει και ποιος φεύγει. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας κυριεύσει και αμφισβητείτε τον ίδιο σας τον εαυτό σας, γιατί είναι κάτι που δεν το αξίζετε.

Με τον Ουρανό να βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας και τον Κρόνο στης εργασίας σας, θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας χωρίς να σας ενδιαφέρει πόσο διαφορετικό θα είναι αυτό που θα επιλέξετε από αυτό που έχετε συνηθίσει.

Από το Μάρτιο και μέχρι το Μάιο θα υπάρχει μια οπισθοδρόμηση και θα χρειαστούν περισσότερες μάχες για να τα καταφέρετε. Χρησιμοποιώντας σωστά τα ταλέντα και την ενέργειά σας, θα δημιουργήσετε αυτό που πάντα θέλατε.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου εντείνει το συναισθηματικό σας κόσμο και ίσως γίνεται πιο επιθετικοί και κάποιες στιγμές επαναστατικοί.

Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου βελτιώνει τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα και συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής σας στο σπίτι και την οικογένεια.

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς πάρτε αποφάσεις για να εκτελέσετε τα έργα σας. Οι πλανητικές θέσεις θα είναι χρήσιμες για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Αφήνοντας πίσω σας μία χρονιά και ξεκινώντας μία άλλη, θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για να εξετάσετε και θα πρέπει πριν πείτε οτιδήποτε να ακούτε προσεκτικά και να βλέπετε όλες τις πλευρές κάνοντας ένα βήμα πίσω. Οι σχέσεις με τους γύρω σας θα είναι λίγο ασφυκτικές, καθώς δε θα είστε σαφείς για το τι θέλετε και οι προσδοκίες σας θα είναι κάθε άλλο παρά ρεαλιστικές. Επαγγελματικά θα είστε σε σταθερή πορεία, ενώ ο οικονομικός τομέας απαιτεί την προσοχή σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Η δημιουργική πλευρά σας θα είναι αρκετά ισχυρή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάντε τη ζωή σας καλύτερη και απολαύστε την αφού το μπορείτε. Ξεκολλήστε από καλούπια που σας έχουν επιβάλλει τρίτα πρόσωπα για να ευκολύνουν τη δική τους ζωή. Μέσα στο πρόγραμμά σας βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση, αλλά ούτε να σκεφτείτε να μπείτε σε μια καινούρια σχέση.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Οι μεγάλες σας ιδέες αρχίζουν και παίρνουν μορφή και είστε έτοιμοι για να πράξετε μεγάλα πράγματα. Κλείστε συναισθηματικά κεφάλαια της ζωής σας που σας κρατούσαν κολλημένους στο παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας για νέες εμπειρίες, νέα πρόσωπα, νέα έργα και καινούρια ερεθίσματα. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Ο επαγγελματικό σας τομέας θα καταναλώσει χρόνο από την οικογενειακή σας θαλπωρή.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας καθήκοντα με το ξεκίνημα του μήνα, καθώς στη συνέχεια δε θα είστε σε θέση να δώσετε την πρέπουσα προσοχή. Προγραμματίστε τις κινήσεις σας και ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες καθώς τα πάντα θα απαιτούν την προσοχή σας. Στο τέλος του μήνα δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, να γεμίσει μπαταρίες και να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Αποζητήστε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων που τους έχετε ανάγκη όσο και εκείνοι.

ΜΑΙΟΣ 2016
Κάποιες δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν αμφιβολίες για το μέλλον και θα αρχίσετε να αμφισβητείτε όνειρα και ελπίδες που κάνατε για τη συνέχεια. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει απαισιοδοξία καθώς ότι συμβαίνει είναι παροδικό και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ. Δείξτε υπομονή, επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας και μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Ο οικογενειακός σας χώρος και τα άτομα που τον περιβάλλουν θα διεκδικούν το χρόνο σας για προσωπικά τους θέματα. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, αφού δε θα σας ζητήσουν τίποτα και δε θα χρειαστεί να κάνετε κάτι. Θέλουν μόνο να τους ακούσετε και δε θα πάθετε κάτι αν το πράξετε. Απεναντίας θα τους νιώσετε και θα καταλάβετε καλύτερα τον τρόπο που συμπεριφέρονται τελευταία, ενώ θα βοηθηθείτε και οι ίδιοι ψυχολογικά. Σε ότι θα αφορά τον οικονομικό σας τομέα να είστε μεθοδικοί και εγκρατείς.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Έφυγαν από πάνω σας αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει και έτσι ο μήνας θα είναι πιο ανάλαφρος και αρκετά διασκεδαστικός. Το μυαλό σας ξεκουράζεται, βλέπετε τη ζωή με πιο θετική στάση και θέλετε να απολαύσετε τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε προσκλήσεις για εξόδους που θα αναπτύξουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα φέρουν μια αίσθηση «φρεσκάδας» που τη χρειάζεστε απεγνωσμένα για να ξεκολλήσετε από την καθημερινότητα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι ιδανικός όχι μόνο για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, αλλά και για να επικεντρωθείτε στα σχέδια και να προχωρήσετε παρακάτω. Εκτός από τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που θα είναι ανεβασμένα, η θετική προσέγγιση των στόχων σας θα σας φέρει νέες ευκαιρίες για να είστε και πάλι δημιουργικοί, ενώ ταυτόχρονα θα χειρίζεστε άριστα ευθύνες που θα προκύψουν. Χρησιμοποιήστε καινούριες μεθόδους που θα βελτιώσουν την εργασία σας, φέρνοντας και κέρδη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Ύστερα από ένα μήνα ανεμελιάς ήρθε η στιγμή να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να διατηρήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Αποφύγετε να προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα αφορούν τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα. Μη βιαστείτε να μεταφέρετε ότι ακούσετε γιατί θα πέσετε σε παγίδες που θα φτιάξετε οι ίδιοι χαλώντας την εικόνα σας. Η Σεληνιακή έκλειψη του μήνα θα δοκιμάσει αρκετά τις σχέσεις σας και θα είναι έντονο το στοιχείο του δράματος στη ζωή σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας και μην αφήνετε να σας κάνουν πιόνι τους πονηρά άτομα για να επωφεληθούν. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας έξυπνα και κατατροπώστε όσους σας εποφθαλμιούν. Πάρτε τα ηνία και αντιμετωπίστε ισχυρούς ανθρώπους δείχνοντας την πυγμή, την αποφασιστικότητα και την εργατικότητά σας. Ο Οκτώβριος είναι ιδανικός για να μοιράσετε το χρόνο σας ισόποσα σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε κάποια σχέση σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Κάντε έναν γρήγορο απολογισμό τι έχετε αφήσει πίσω, τι έμεινε μισοτελειωμένο και τι καταφέρατε μέχρι τώρα, προχωρώντας σε εφικτές μετατροπές αν κρίνεται ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Οποιοσδήποτε μετασχηματισμός βελτιώνει την καθημερινότητά σας με κάποιο τρόπο, θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία, καθώς ο οργανισμός σας το χρειάζεται πριν το απαιτήσει. Η αυτογνωσία θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους, αλλά και τον εξωτερικό κόσμο.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Το 2016 φτάνει στο τέλος του και έχει σκοπό να σας ταρακουνήσει δυνατά με την καλή έννοια, προκειμένου να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά πιο ανέμελοι και περισσότερο αισιόδοξοι. Η αυξημένη διαίσθησή σας σε συνδυασμό με το έξυπνο μυαλό που διαθέτετε, θα σας δώσουν μεγάλες ιδέες για ένα λαμπρό μέλλον. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, αλλά στην προκειμένη θα είναι για καλό. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις και κλείστε τη χρονιά περνώντας τις γιορτές με τα αγαπημένα σας άτομα.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132