Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΙΧΘΥΣ 2016

Έχετε μπροστά σας μια νέα χρονιά να διανύσετε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχετε άφθονες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητές σας για την επιτυχή έκβαση ανοιγμάτων που θα κάνετε ή για την προώθηση των στόχων σας. Προσεγγίστε ρεαλιστικά τα σχέδιά σας και επιλέξτε από τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ποιες ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας.
 
Η χρονιά ξεκινάει με τον οικονομικό τομέα να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς δε θα υπάρχει στασιμότητα και αρκετές φορές θα σας έρχονται χρήματα από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε υπεύθυνοι και να μην προβείτε σε αλόγιστες δαπάνες για να διατηρήσετε ακμαία τα έσοδά σας.

Από το Μάρτιο ο Άρης θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και έτοιμους για αλλαγές, αλλά πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε καθώς από τα μέσα Απριλίου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι το Μάιο θα δημιουργηθούν προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο και θα κληθείτε να αναλάβετε ευθύνες που δε σας αναλογούν, αλλά δε θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Επίσης, δώστε βαρύτητα και στην οικογένεια καθώς θα ακουστούν παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα που θα ζητούν την προσοχή σας.

Με το Δία να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρχει σύμπνοια με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και αγαπάτε, ενώ νέες σχέσεις θα καρποφορήσουν ενισχύοντας την καλή σας διάθεση.

Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου είναι ιδανική για να αναλάβετε υποχρεώσεις και να τις ολοκληρώσετε. Μάθετε να ακούτε προτού μιλήσετε ώστε να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι σε καταστάσεις που δεν πρέπει.

Οι ανάδρομες πορείες του Ερμή θα προκαλέσουν προβλήματα στην επικοινωνία σας και θα πρέπει να συνεχίσετε διατηρώντας χαμηλούς τόνους για να μη φέρετε ρήξη σε ορισμένες επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που θα σας προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους για να μη μετατρέψετε τη ζωή σας σε εμπόλεμη ζώνη.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Ξεκινήστε τη χρονιά κινούμενοι και ευέλικτα και έξυπνα εργαζόμενοι πάνω σε θέματα που φαίνονται και είναι σημαντικά. Χρησιμοποιήστε το μυαλό και τις άφθονες ιδέες που έχετε και θα σταματήσετε να θεωρείτε ασαφές το μέλλον σας. Νιώστε ασφαλείς με τις επιλογές σας χωρίς να καταργήσετε σχέδια που έχετε ξεκινήσει. Παράλληλα ασχοληθείτε με δημιουργικές τέχνες που θα μπορείτε να τα πάτε εξαιρετικά και να κερδίσετε μετοχές στους κύκλους σας. Η επιτυχία σε επιχειρήματα είναι δεδομένη αν προσηλωθείτε στους στόχους σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Επεκτείνετε τη ζωή σας με νέους τρόπους, τολμώντας να αποκτήσετε εμπειρίες ή και γιατί όχι να ζήσετε την περιπέτεια. Η αισιόδοξη διάθεση που θα σας ακολουθεί για όλο το μήνα θα σας ωθήσει να θέλετε να εξερευνήσετε ότι υπάρχει γύρω σας, από πράγματα, καταστάσεις, ακόμα και να κατανοήσετε τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι γύρω σας. Επίσης, ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός για να πραγματοποιήσετε ταξίδια, να δείτε νέα μέρη, να αποδεχθείτε προσκλήσεις και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Επικεντρωθείτε μόνο στα σοβαρά θέματα που υπάρχουν στη ζωή σας είτε εμφανίστηκαν πρόσφατα, είτε σας ταλαιπωρούν χρόνια και προσπαθήστε να τα επιλύσετε πλήρως όσο δύσκολα και αν σας φαίνονται. Οι λύσεις είναι μπροστά σας απλά δεν επικεντρώνεστε σε αυτές και τις παραβλέπετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν τόσο για την  επαγγελματική σας εξέλιξη, όσο για την προσωπική σας ζωή. Μπορεί η σεληνιακή έκλειψη να επηρεάσει την ψυχολογία σας, αλλά πολύ σύντομα η αισιοδοξία θα έχει πάλι τον πρώτο ρόλο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Μελετήστε τις κατευθύνσεις που έχετε διαλέξει σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να ανακαλύψετε αν θα παραμείνετε στο δρόμο που έχετε χαράξει ή αν θα χρειαστεί να παρεκκλίνετε της πορείας σας. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και όχι την παρόρμηση της στιγμής αν θέλετε να αποφύγετε μεγάλες αλλαγές που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Διατηρήστε τις σχέσεις με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα ειρηνικές καθώς η αλαζονεία ποτέ δε βγαίνει σε καλό και δεν είναι κάτι που σας ταιριάζει.

ΜΑΪΟΣ 2016
Φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε και να μην ανοίξετε διάλογους αν είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να δεχθείτε κριτική. Θα υπάρχει μια σχετική ασυνεννοησία που θα κάνει τους γύρω σας να παρερμηνεύουν όσα εκφράσετε, για αυτό είναι προτιμότερο να απέχετε από συζητήσεις που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Προτάσεις που θα σας γίνουν από άτομα που δε γνωρίζετε καλά μη βιαστείτε να τις αποδεχθείτε, καθώς μπορούν να αποδειχθούν κάλπικες που μόνο θα σας ταλαιπωρήσουν.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Οι πεποιθήσεις σας αυτό το μήνα ταυτίζονται με των συνεργατών σας και θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αποδώσουν τα σχέδιά σας. Προβλήματα που έχετε βιώσει θα εξαφανιστούν ενώ νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ευχάριστη είτε ανήκετε στους αδέσμευτους, είτε στους δεσμευμένους. Απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα πρόσωπα ακολουθώντας το ένστικτό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε στη ζωή, χωρίς πολλά εμπόδια.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Η διάθεσή σας απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε και στα οικογενειακά σας πρόσωπα βελτιώνεται αισθητά, ενώ θα νιώθετε πως πλέον έχετε και ελευθερία κινήσεων. Στον επαγγελματικό χώρο προσπαθήστε να κάνετε επαφές με άτομα που ταιριάζει ο τρόπος που σκέφτεστε και μην παραμελήσετε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και έρθετε σε δύσκολη θέση στην πορεία. Αποφύγετε περιττές μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και θα χαλάσουν και τη διάθεσή σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Αν μέχρι τώρα καταφέρατε να βάλετε μία τάξη στην καθημερινότητά σας και εργαστήκατε πάνω στα θέματά σας κάνοντας ακόμα και θυσίες, τώρα είναι η στιγμή που θα απολαύσετε τους κόπους των προσπαθειών σας. Οι ανταμοιβές που θα λάβετε θα είναι υψηλές και ικανοποιητικές. Κάντε μια ανασκόπηση της μέχρι τώρα κατάστασης και μετριάστε τη μανία που έχετε να δίνετε υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρήσετε. Φιλίες που θα κάνετε αυτό το μήνα, θα αποζητήσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας τηρώντας τους κανόνες για να αποφύγετε εντάσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε καθόλου με προβλήματα τρίτων που δε σας αφορούν απ’ το να ψάχνετε υπαίτιους να ρίξετε τα βάρη. Το πλανητικό σκηνικό εντείνει την κατάσταση, καθώς θα πραγματοποιηθεί και η σεληνιακή έκλειψη, οπότε προτιμήστε να μελετήσετε θέματα καριέρας που αργότερα θα ασχοληθείτε με αυτά, απ’ το να χαραμίσετε το χρόνο σας σε ανούσιες συζητήσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Σημαντικό ρόλο θα παίξουν αυτό το μήνα οι φίλοι σας αφού θα σας βοηθήσουν κα κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, μετατρέποντας την καθημερινότητά σας σε κάτι ευχάριστο. Εμπνευστείτε με ότι συμβαίνει γύρω σας και βρείτε αυτό που σας χρειάζεται  για να αισθανθείτε πιο ισχυροί. Προγραμματίστε και πραγματοποιήστε ταξίδια που εκτός από νέες ευκαιρίες και εμπειρίες, θα αποκτήσετε και νέους φίλους. Εντάξτε τους στη ζωή σας χωρίς να αφήσετε πίσω άτομα που έχουν δεθεί μαζί σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Η ενέργειά σας θα είναι λίγο πεσμένη οπότε θα θέλετε να απομακρυνθείτε λίγο από τα κοινά για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Πάρτε το χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε μακριά από υποχρεώσεις και ευθύνες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του ότι χρειάζεται. Μην μπερδέψετε τα συναισθηματικά με τον επαγγελματικό τομέα γιατί δε θα οδηγηθείτε πουθενά. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας μέχρι το μυαλό σας να είναι ξεκάθαρο.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Μπορεί ο τελευταίος μήνας του χρόνου να σας βρίσκει με πεσμένη διάθεση αλλά από τις 19 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, αρχίζετε να βρίσκετε και πάλι τον καλό σας εαυτό. Μια δεύτερη ευκαιρία θα παρουσιαστεί για να εκπληρώσετε ένα όνειρο που έχετε για το μέλλον με άριστες προοπτικές και το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το μυαλό σας είναι αρκετά εύστροφο για να οργανώσετε τη καθημερινότητα όπως σας βολεύει, αλλά και για να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος. Απολαύστε τις γιορτές με τον καλύτερο τρόπο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και αποχαιρετίστε τη χρονιά που φεύγει.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132

Site: www.virginialeousi.com