Social Icons

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε το διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.
Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια. Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει. Μη δείξετε φόβο μπροστά σε ένα συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων, θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ότι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.


ΙΧΘΥΣ: Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα.