Social Icons

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2020


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος...


Στις 1 ο Κρόνος περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω και οι αποφάσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Αποφύγετε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν άμεσα το μέλλον σας, καθώς η πιθανότητα λάθους θα είναι αυξημένη. Μην επαναπαυτείτε σε όσους βρίσκονται κοντά σας στον επαγγελματικό χώρο, γιατί κάποιοι καιροφυλαχτούν τη θέση σας. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ερμή, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας.


Στις 5 η Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 

Στις  8 ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, είναι απαγορευτική όψη για νέα ξεκινήματα, καθώς οι καθυστερήσεις και οι παραλείψεις όχι μόνο θα μπλοκάρουν αλλά και θα ανατρέψουν τρέχον σχέδια. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει.

Στις 12 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.

Στις 13 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει, ενώ η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί και πάλι όπως εσείς θέλετε, ώστε να προσεγγίσετε στόχους και σχέδια αποφεύγοντα παγίδες και λάθη που θα σας φέρουν πίσω.

Στις 14 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει υπέρμετρο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό που θα σας οδηγήσουν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. 

Στις 15 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.

Στις 20 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνει μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα θέλω και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.

Στις 22 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.

Στις 27 ο Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει ορισμένα μικρά εμπόδια στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δεχθείτε χρήσιμες πληροφορίες. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, είναι ακατάλληλη διέλευση για ξεκινήματα ή αγορές. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική καθώς οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε σχέδια φέρνουν νεύρα.


Στις 30 με τον Ερμή στον Καρκίνο σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, αποφύγετε επαφές και συζητήσεις εργασιακού χώρου. Μη δώσετε υποσχέσεις γιατί θα εκτεθείτε. Ότι ξεκινήσετε με αυτή τη διέλευση δε θα έχει διάρκεια, οπότε μην το επιχειρήσετε τώρα. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνοντας τη διαίσθηση και κάνοντάς μας πιο δημιουργικούς. Απλά αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα.