Social Icons

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται μεγάλη διπλωματία για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις που δε σας ευνοούν, καθώς οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα περάσουν κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά δύσκολες και δε θα είναι εύκολο να γίνετε τολμηροί και απαιτητικοί, γι’ αυτό εκθέστε τις καταστάσεις και σε άλλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις καθημερινές σας ασχολίες για να μην είναι χαοτικές και να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Αντικαταστήστε στη ζωή σας την ποσότητα με την ποιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε για να είστε καλά, ώστε η ερωτική σας ζωή να μην είναι περίεργη. Οι υπερβολές στα συναισθήματα θα σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά. Έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά, γι’ αυτό μην αφήνετε τις αναμνήσεις να σας αναστέλλουν οποιαδήποτε πρόοδο μπορείτε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε μην ξεφύγετε από τα όριά σας επειδή σας εκνευρίζει η καταπίεση. Η ανάγκη σας να αποδείξετε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του εαυτού σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αγωνία που έχετε για τα προσωπικά σας θέματα δε σας επιτρέπει να είστε λογικοί. Κάντε βήματα για να προχωρήσετε και μην παραμένετε σε φθαρμένες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δε σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ήρθε η στιγμή να αναζητήσετε πραγματικούς φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευαισθησίες σας έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή. Φροντίστε να κλείσετε σωστές συμφωνίες εάν θέλετε να έχετε οικονομικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα εστιάζονται στον άξονα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Οι ευκαιρίες δε θα λείψουν, αλλά οι περιπλοκές στην εργασία θα σας στενοχωρήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις διαμάχες και υπερασπιστείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Αν χρειαστεί κάντε μια θυσία προκειμένου να σώσετε μια σχέση που για εσάς είναι σημαντική.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια ώστε να περάσετε καλά και να μην αποτελέσουν διάφορα σχόλια αφορμή για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Φίλοι και συνεργάτες θα αποδειχθούν χρήσιμοι.