Social Icons

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

ΚΡΙΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 7 στο ζώδιό σας, δεν είναι κακό να κάνετε αγορές για κάτι που θέλετε καιρό και δε σας δινόταν η δυνατότητα, όμως, αποφύγετε να πιστέψετε πως με τα χρήματά μπορείτε να αγοράσετε ανθρώπους και συναισθήματα. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό, θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούριους ρυθμούς. Προωθήστε τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε ταξίδια, αποφεύγοντας το ρίσκο, για να έχετε αίσια αποτελέσματα. Ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας συνεπάρει ώστε να τα ξεχνάτε όλα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή στις 5 να περνάει στο ζώδιό σας, το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας τονώσουν ψυχικά και θα σας χαρίσει αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ. Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους, πάρτι και έξοδοι για διασκέδαση. Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σχέση ή να κάνετε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, μην περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού να σας χτυπήσει την πόρτα. Όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια που οι ευκαιρίες που θα έχετε δε θα είναι λίγες, όμως, να θυμάστε πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να  μην πληγώσετε άτομα που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν και γνωρίζετε πως ήλπιζαν να έχουν στο μέλλον κάτι περισσότερο με εσάς. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις της κοινής σας πορείας, γιατί αλλιώς ενδέχεται να βομβαρδίζετε το μυαλό σας με ανυπόστατα σενάρια που θα κουράσουν τόσο εσάς, όσο και το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σημείο που κάνετε από την αρχή λάθος είναι η προσκόλληση που έχετε σε αυτά που περάσατε στο παρελθόν. Όμως, να θυμάστε πως επειδή έτυχε να έχετε «καεί» από κακές συμπεριφορές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τις συγχέετε με το παρόν και να είστε μονίμως καχύποπτοι. Είναι άδικο για εσάς να καταστρέψετε ή να διώξετε μια σχέση που έχει να σας προσφέρει πολλά και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη ζωή. Εάν νιώθετε ότι η ρουτίνα έχει εισβάλει στη σχέση σας, αποφασίστε να την τονώσετε με ρομαντικά τετ α τετ ή μικρές αποδράσεις από τα καθημερινά.

ΛΕΩΝ: Μην σκέφτεστε πως μετά από ώρες δουλειάς ποιος έχει κέφι για διασκέδαση. Αλλάξτε τακτική και μην κολλάτε στα «πρέπει». Στις 5 που η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο. Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα. Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρόλο που με έξυπνες κινήσεις θα έχετε μεγάλη άνοδο σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, η μέρα ξεκινάει βρίσκοντας σας προβληματισμένους σε ότι έχει σχέση με παιδιά και οικογένεια και κάνοντάς σας να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένας καλός τρόπος να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί αν κινηθείτε μυστικά να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε περίεργοι ή κακοπροαίρετοι.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.
Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμός και μια σωστότερη οργάνωση των σχεδίων σας για να μην μπλοκάρονται από δική σας υπαιτιότητα. Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας, θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζεστε  στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας. Με την Πανσέληνο στις 22 στο Σκορπιό, η μέρα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δε θα μπορείτε να διαλέξετε το σωστό τρόπο να κινηθείτε. Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μέσα από την εξέλιξή τους, θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας. Στις 17 με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας, λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ακούστε, ότι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά. Στις 18 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, είναι πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δε δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές. Εάν δε θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε. Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται και ίσως να είναι καλύτερα που διαμορφώνεται έτσι το σκηνικό, μια που όσοι θα παραμείνουν κοντά σας θα έχουν δώσει την καλύτερη απόδειξη ότι σας αγαπούν. Αυτοί που θα αντιδράσουν είναι όσοι είχαν υποκριθεί συναισθηματικά απέναντί σας, για να επιτύχουν σκοπούς που μόνο αυτοί γνώριζαν, όμως, τέτοια άτομα δε χρειάζεται να τα έχετε δίπλα σας. Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.

ΙΧΘΥΣ: Πολεμήστε το άγχος και το φόβο για να έχετε προκλήσεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε πως αν θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρωτίστως από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους και μετά να προβείτε σε αποφάσεις. Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητα, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητα σας. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.