Social Icons

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε ένα κομμάτι του μήνα στις οικονομικές σας υποθέσεις και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτές, καθώς θα αρχίσουν να αποκτούν ζωτική σημασία για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε. Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε διαπληκτισμούς με οικογενειακά πρόσωπα και αντιμετωπίστε τα προβλήματά τους με περισσότερο συναίσθημα. Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και μην προβείτε σε απερισκεψίες που θα σας οδηγήσουν στα άκρα και θα χαλάσουν συνεργασίες χρόνων.

ΛΕΩΝ: Όσο ζείτε  σε μια κατάσταση μπερδέματος ή ακαταστασίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δε θα ξέρετε μέχρι που μπορείτε να προχωρήσετε ή να οπισθοχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πάρετε πολλά μηνύματα που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές τις οποίες θα αρχίσετε να βιώνετε είτε ως επιδράσεις των γενικών εξελίξεων, είτε ως συμπτώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε σωστούς προγραμματισμούς και ισολογισμούς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.