Social Icons

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε το χρόνο σας σκεπτόμενοι για το αν μια συναισθηματική σας σχέση που έχει τελειώσει, αν μπορεί να αναβιώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε καλύτερα με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν άνετε να μεταβληθούν σε δυνατότητες και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά.

ΛΕΩΝ: Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας, θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε μέχρι τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικότητάς σας. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας, για να αγαπήσετε περισσότερο τα έργα σας, αλλά και τους άλλους που σας περιβάλλουν. Η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας κάνει να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας και να θυμάστε πως αυτά που σας προτείνουν οι φίλοι σας να δοκιμάσετε πάνω στη σχέση σας δεν είναι απαραίτητα σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές βρείτε άλλο τρόπο που θα βρίσκει σύμφωνο και το έτερόν σας ήμισυ και δε θα προκαλεί εντάσεις, καυγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.


ΙΧΘΥΣ: Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας. Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια.