Social Icons

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στο χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις. Αποχωριστείτε για λίγο το ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ: Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως το σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείται να απολογείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας. Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούρια πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Σε στιγμές που ο σύντροφός σας, σας αμφισβητεί, υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερόν σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σας αρέσει, χωρίς καυγάδες. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασική αρχή στην ζωή σας πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά.


ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση  και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας.