Social Icons

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούριες συγκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό και θα την κάνουν ασύλληπτα όμορφη και χαρούμενη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον βρίσκεστε στο μεταίχμιο μια σειράς σημαντικών αλλαγών, τις οποίες θέλετε να επιχειρήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτονώστε όλα τα συναισθήματα που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας, με δημιουργικό τρόπο, αναζητώντας περισσότερη ασφάλεια και όχι παίζοντας παιχνίδι εξουσίας με άλλους.

ΛΕΩΝ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αιτία των καυγάδων και των προστριβών με το σύντροφό σας, είναι τα οικονομικά και των δυο σας, που είναι αρκετά πιεσμένα.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας αποσυντονίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η στιγμή και πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δε θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αυξημένες δυνατότητες βελτίωσης του οικονομικού σας τομέα, θα αρχίσουν να διαφαίνονται. Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε.


ΙΧΘΥΣ: Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως, μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Πρέπει να δείξετε υπομονή καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις.