Social Icons

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η συμπεριφορά σας δημιουργεί μια ένταση στο ταίρι σας που τον κάνει να αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζει τα πιστεύω του. Κάντε μια συζήτηση σοβαρή μαζί του που να του τραβήξετε την προσοχή και τελειώστε την.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποβάλετε τάσεις επιθετικότητας και αφήστε τα «δράματα» για το θέατρο. Χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με συναισθήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβεβαιώστε για άλλη μια φορά την αγάπη σας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Από εσάς εξαρτάται το να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό.

ΛΕΩΝ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες.
Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δε θέλετε να πάρει τροπή σε ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε. Ελπίδες που  ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σεβαστείτε τους καθημερινούς ρυθμούς αγαπημένων προσώπων και δείξτε λεπτότητα όταν δεν περνάει από το χέρι τους να αλλάξουν το πρόγραμμά τους.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνουν, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλετε να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στους άλλους.