Social Icons

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα γι’ αυτό εκεί που καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε, προβάλετε την υγιή υπερηφάνεια σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Παραμερίστε την κτητικότητά σας και δώστε το σύνθημα για μι γρήγορη αξιολόγηση αλλά και εφαρμογή των τρόπων και των κανόνων που αξίζει να υιοθετήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εφόσον κάνετε ρεαλιστικούς υπολογισμούς, επιδιώξτε τη χρηματοδότηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο κεφάλαιο.
Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη σηκώσετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, που θα σας οδηγήσει σε σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία για εσάς, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος- πίσω και καθίστε να βρείτε άμεσες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο το δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΖΥΓΟΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν. Προτιμήστε να επιλέγετε ότι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους, θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και σίγουρα θα είστε σε μεγάλο βαθμό ρομαντικοί και πιο αισθησιακοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη το άγχος και τους φόβους της μοναξιάς που σας συντροφεύουν τον τελευταίο καιρό και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα που θα σας συναρπάσει.