Social Icons

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κυριακή 24 έως 30/4/16

ΚΡΙΟΣ: Η ανανέωσή σας θα βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα ευνοούνται σε ικανοποιητικό βαθμό. Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνετε πιο ασφαλές και έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα.
Η δυνατότητα να δείτε τις υποθέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Φτιάξτε τη διάθεσή σας, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά σας ζητήματα. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και κάποιες από τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σας θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνετε. Μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, διασκεδάζοντας με φίλους και μην τον αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας. Έχετε αντοχές για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε διαλλείματα για να αναπληρώνετε την ενέργεια που καταναλώνετε. Μάθετε να πειθαρχείτε στη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία. Οι πηγές εσόδων και εξόδων σας, θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, όμως, τα κέρδη που θα έχετε θα υπερισχύσουν των ζημιών.

ΛΕΩΝ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην αύξηση του εισοδήματός σας, κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα. Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού σας τομέα, θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες. Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σας σημεία, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους. Στις 30 που η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, καταστρώστε έξυπνα το πρόγραμμά σας, μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και υιοθετήστε καινούριες για εσάς πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε.

ΖΥΓΟΣ: Για κάποιους από εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική σας σχέση, επειδή και οι δυο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα και να οδηγήσετε τη σχέση σας στο τέλος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις. Ξεπεράσετε τις όποιες ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, που σας κάνουν απρόβλεπτους και ενισχύουν τις ανασφάλειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιρροές που θα δεχτείτε από τρίτα πρόσωπα θα παίξουν και αυτές το ρόλο τους στη σχέση με το σύντροφό σας, όμως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά και όχι βεβιασμένα αυτά που θα ακούσετε για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Γεφυρώστε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας, μετριάζοντας όσο μπορείτε τον παράγοντα τύχη, γιατί αλλιώς θα υποχρεωθείτε να περιορίσετε τις προσδοκίες και τα όνειρά σας. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν σε εκφράσεις και συμπεριφορές, που θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στη σχέση σας υπάρχουν αρμονικές καταστάσεις. Μη σας φοβίζουν οι δυσαρμονίες, καθώς αυτές υπογραμμίζουν ποια σημεία στη σχέση σας πρέπει και μπορούν να διορθωθούν. Σκέψεις για ανακατατάξεις στην ερωτική ζωή θα στροβιλίζονται στο μυαλό όσων από εσάς δεν έχετε βρει ακόμα το σύντροφο σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας είναι εξίσου εύκολο να απεγκλωβιστείτε από τα συνηθισμένα συναισθηματικά σας διλήμματα. Εντείνουν οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δε θα έχουν την  έκβαση που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές σας συνεργασίες. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις. Ξεκινήστε κάτι καινούριο είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία. Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού αλλά και προσωπικού σας τομέα θα ανθίζουν. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα εάν δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους. Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, κρατώντας την ψυχραιμία σας μια που θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε. Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δε θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας.