Social Icons

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε το χρόνο σας. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνεται πιο ρεαλιστές.

ΛΕΩΝ: Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες να δουλέψουν προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό. Αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην καθημερινότητά σας, προμηνύει η σημερινή ημέρα.

ΖΥΓΟΣ: Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δε σας αρέσουν. Το κλίμα θα είναι σύνθετο και θα χρειάζονται παντού καλύτεροι συνδυασμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κατάσταση που επικρατεί αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μονομιάς. Συγκεντρωθείτε και μη βιαστείτε να προβείτε σε ρίσκα του οικονομικού σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλησιάστε ανθρώπους που σας αγαπούν με χαμόγελο και περιορίζοντας λόγια που θα τους δυσαρεστήσουν. Ο εργασιακός φόρτος που έχετε είναι πραγματικά μεγάλος και εξουθενωτικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας. Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους.


ΙΧΘΥΣ: Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας.