Social Icons

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Πανσέληνος στο Σκορπιό – 22/4/2016

Με τους πλανήτες να βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, έρχεται στις 22 του Απρίλη η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο Σκορπιό και ενισχύεται η επίδρασή της από την ανάδρομη κίνηση τεσσάρων πλανητών
Δία (στην Παρθένο), Κρόνου (στον Τοξότη), Άρη (στον Τοξότη) και Πλούτωνα (στον Αιγόκερω), ενώ την έκτη μέρα αυτής της φάσης της Σελήνης στις 28 περνάει και πέμπτος πλανήτης σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής (στον Ταύρο). Αυτός ο συνδυασμός θα φέρει παράξενα γεγονότα, αλλόκοτες συμπεριφορές και ακραίες πράξεις, αντιδράσεις και διαφορετικότητα απόψεων, ενώ έντονα θα απασχολήσει και ο οικονομικός τομέας.
Επιβάλλεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε και να βλέπουμε το καθετί από τη σοβαρή του πλευρά. Άνθρωποι και καταστάσεις απαιτούν ξεκαθαρίσματα και μόνο με ορθή κρίση θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες,  Σκορπιοί και Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα ζώδια…

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να τους πείσετε. Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δε θα λείψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές.

ΛΕΩΝ: Έξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δε φταίτε εσείς για αυτά αλλά οι συγκυρίες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες. Μη ρισκάρετε για κανένα λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες. Θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε γιατί θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δε θα καταλαβαίνουν το λόγο, αφού δε θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων. Δε θα λείψουν μερικά εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

ΙΧΘΥΣ: Καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.