Social Icons

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Προσανατολιστείτε σε μια αλλαγή που μπορεί εκτός των συνηθισμένων σας δραστηριοτήτων, να σας δώσει και καινούριες ιδέες για τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούριες πρωτοβουλίες. Ξεκουραστείτε και αναπληρώστε τη χαμένη σας ενέργεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας. Η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές, μπορούν να αποδώσουν σε πολλά επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσα και αν βγάζετε, σας προλαβαίνουν τα έξοδα και επειδή δεν είχατε κάνει σωστούς προϋπολογισμούς, δεν μπορείτε να φέρετε μια ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ: Aν θέλετε πραγματικά να βρείτε μια λύση, μπορείτε μόνο κάνοντας ουσιαστικό διάλογο και όχι ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την κατάσταση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εκρήξεις που θα σημειωθούν από την πλευρά σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια το χειρότερό σας χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρωθείτε στη σχέση για να της δώσετε περισσότερο βάθος. Μαζέψτε κοντά σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοιτάξτε να ηρεμήσετε και να περιορίσετε την επιθετικότητά σας που δε θα σας προσφέρει τίποτα, εκτός από καινούριους μπελάδες και απομάκρυνση, τόσο από τους συνεργάτες σας, όσο και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε μια καινούρια φιλία, που παρόλο που δε θα το φαντάζεστε αν την αφήσετε να εξελιχθεί στην πορεία, θα γίνει ένας μεγάλος έρωτας.


ΙΧΘΥΣ: Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας.