Social Icons

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Δε θα λείψει και η εισβολή από τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε. Εκμεταλλευτείτε το μήνα που θα διανύσετε για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας. Αλλάξτε το στυλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο χωρίς ωστόσο να υποπέσετε σε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείται παρακινδυνευμένες, θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα σας οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως, έχετε παράλληλα και τύχη που δε σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαρύ το κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αιτίες που μαλώνετε με το σύντροφό σας μπορεί να είναι εντελώς ανύπαρκτες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τις προβάλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που δε θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δε θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας.