Social Icons

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Κυριακή 10 έως 16/4/16

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 12 με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αποφύγετε με φυσικότητα όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.
Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ στο σύντροφο και στους συνεργάτες σας να είστε συγκαταβατικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιο τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός σας τομέας, είναι ικανός να σκιάσει το συναισθηματικό σας και αυτό θα έχει σα συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε, όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας, θα επικροτηθεί από τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας, για να αποφύγετε τις επιπτώσεις και για να μην προβληματιστείτε στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στο συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει πιο εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Έως ένα σημείο θα είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί αυτό δε συμβαίνει στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους χρόνο και κατανοήστε τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται, κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε και το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας, για να επωφεληθούν κάποιοι, που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον. Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Στις 12 με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική. Έχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς που τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας. Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή, αλλά οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο να βρείτε διέξοδο στα όποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σας. Με αυτή τη γνώριμη τακτική που έχετε, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει μεταξύ σας αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερών σας προσωπικών συναισθημάτων. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές. Δημιουργήστε μια υποτιθέμενη ανανέωση στη σχέση σας. Θέτοντας τη συνύπαρξη με το σύντροφο σας σε νέες βάσεις. Ίσως δε σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως, θα είναι προσωρινές αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων. Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητές και τις δουλειές σας. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας. Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 14 με τον Ερμή σε τρίγωνο με το Δία, επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση του βιοτικού σας επιπέδου και μη μένετε αδιάφοροι για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αποφασίστε έστω για μια μέρα να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σας ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Μια καινούρια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν ξαφνικά, θα σας ωθήσουν να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε. Μην βάλετε γρήγορους και τρελούς ρυθμούς στα εργασιακά σας θέματα, ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν και να συγχρονιστούν με εσάς. Οι εμπνευσμένες ιδέες και οι έξυπνες στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε τώρα που μπαίνετε σε φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις. Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και το σύντροφό σας.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση. Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας, έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε. Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει για την παρουσία τους και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως, αυτή τη φορά δε θα είστε θεατές, αλλά οι βασικοί πρωταγωνιστές.