Social Icons

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Θα καλυτερέψει την ψυχολογία σας και θα αυξήσει τον ερωτισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια πριν δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως αφού κάνετε τα πάντα για αυτούς, τουλάχιστον δε θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν. Ναι μεν ισχύει αλλά όχι με όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνου που θα σας στηρίξουν, οπότε μην καταναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας για δικές τους.

ΛΕΩΝ: Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων. Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά πριν αποφασίσετε για την εφαρμογή τους.

ΖΥΓΟΣ: Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά σας έχουν πράγματι ανάγκη αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν στιγμές έντονων προβληματισμών για ότι θα αφορά θέματα που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον οικονομικό τομέα θα σας γίνουν αρκετές προτάσεις προς μελέτη, ώστε να διαλέξετε αυτές που θα ικανοποιούν καλύτερα τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, πριν αναλάβετε καινούριες υποχρεώσεις.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε, για να ανανεωθείτε, αλλά και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας.