Social Icons

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις. Θα έχετε αρκετά έντονο αυτό το μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξάνονται αυξάνει αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ: Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούρια πράγματα θα εισβάλουν στη ζωή σας και παρόλο τον ενθουσιασμό που έχετε οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δημιουργήσουν έναν επιπρόσθετο προβληματισμό.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με νέες λεπτομέρειες που δε γνωρίζετε, αλλά μη διστάσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε αυτά που δεν ξέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε  το κουράγιο σας. Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά.


ΙΧΘΥΣ: Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.