Social Icons

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Δε γίνετε και δε χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα πρόσωπο σε εσάς που δεν είχατε ξαναδεί. Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δε χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση. Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που θα αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε κακοτοπιές. Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε λίγη περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει θέλετε δε θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο.


ΙΧΘΥΣ: Ίσως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο. Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιο τρόπο με άτομα από το στενό κύκλο σας.