Social Icons

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

ΛΕΩΝ: Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.


ΙΧΘΥΣ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ανακαλύψτε καινούριους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα.