Social Icons

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα. Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιωμένη η σημερινή ατμόσφαιρα, ώστε να επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματά σας. Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε τις απόψεις σας εκτός τόπου και χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς. Όταν το παρακάνετε να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα. Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος, για να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα. Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν πριν ανοιχθείτε μαζί τους. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα.


ΙΧΘΥΣ: Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα, ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα.