Social Icons

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές, για να βγάλετε άνετα τη μέρα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το ταίρι είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για το χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Ότι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως, η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε, βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες. Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στο χώρο σας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Μη δώσετε συνέχεια σε ότι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα. Προνοήστε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας, για να μη τους δώσετε τη χαρά της νίκης.


ΙΧΘΥΣ: Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στην ζωή σας, δε βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.