Social Icons

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την ενέργεια σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρο σας. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Μη μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δε θα οδηγήσει πουθενά. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και μην αφήσετε τους άλλους, να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δε θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν βλέπετε ότι η ένταση στο χώρο είναι διάχυτη. Προτιμήστε να μείνετε με το σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα.


ΙΧΘΥΣ: Μην μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα, σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά.