Social Icons

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τους άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες στα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήγουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις τις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ: Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δε θα είναι τόσο εύκολες. Όλα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε, πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ειδήσεις που θα πάρετε δε θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν. Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας που δε σας έχει εγκαταλείψει. Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.


ΙΧΘΥΣ: Ως δια μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.