Social Icons

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος...

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΕΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση όχι τόσο ευνοϊκή αφού θα είναι σε αδυναμία, κάνοντας σας ανυπόμονους και παρορμητικούς. Αποφύγετε αποφάσεις τις στιγμής πάνω σε προσωπικές σχέσεις και διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Στις 5 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, θα αρχίσετε να είστε συντηρητικοί, πεισματάρηδες και θα υπερασπίζεστε με πυγμή τα συμφέροντά σας.

Με τη Νέα Σελήνη στις 7 στον Κριό, συζητήσεις και επαφές βρίσκονται στο προσκήνιο, αναζητώντας άμεσες λύσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Στις 12 η Αφροδίτη από τον Κριό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, αυξάνουν τη γοητεία και τον ερωτισμό ενισχύοντας σας την πειθώ σας προς τους άλλους.

Στις 14 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στην Παρθένο, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια...

ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στις 5 και τη Νέα Σελήνη στις 7 στο ζώδιό σας, κάντε τον απολογισμό σας συγκεντρώστε τα «θέλω» σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξάνεται η δυναμικότητα και η τόλμη σας απέναντι σε συνεργάτες και άτομα κύρους. Έχετε σκοπό να βρείτε αποδέκτες των σχεδίων σας και θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να το πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας ακόμα και αυτές που έχουν υποστεί φθορά, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως η τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις σας βοηθήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταστάσεις κουραστικές που παίρνουν τέλος, σας ανοίγουν το δρόμο για να ξεκινήσετε νέες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Μη σας κάνει έκπληξη αν κάποιο φιλικό πρόσωπο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας.

ΛΕΩΝ: : Φανείτε διαλλακτικοί με τα γεγονότα και αντιμετωπίστε την ερωτική σας ζωή με περισσότερη υπευθυνότητα. Κάτι αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες επαγγελματικές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και φροντίστε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες συναλλαγές. Να είστε πιο ευέλικτοι σε μια καινούργια κατάσταση που θα αφορά μια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε ότι μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά όταν οι περιστάσεις το προστάζουν. Οικονομικές ανακατατάξεις θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να προχωρήσετε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις στην εργασία θα έρθουν με κάπως περίεργο τρόπο. Δεχτείτε τις με αισιοδοξία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές. Η ερωτική ζωή θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τη σχέση σας με σοβαρότητα και αξιοποιείστε την κοινωνική σας ζωή. Αναθεωρείστε κοινωνικές επαφές και αν χρειαστεί προσανατολιστείτε πάνω σε κάποια καινούργια δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας. Δεχτείτε σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές και παράλληλα προωθείστε οικονομικές συμφωνίες που δείχνουν να βρίσκουν ένα πεδίο στήριξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πιθανό να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σχέση, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης. Να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Καινούρια δεδομένα αλλάζουν τo οικονομικό τοπίο και επηρεάζουν τις επαγγελματικές προοπτικές, οπότε φανείτε διορατικοί με τις εξελίξεις. Κάνοντας συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωση.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΕΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Στις 17 ο Άρης ανάδρομος στον Τοξότη, φέρνει λάθη και αναποφασιστικότητα. Θα υπάρχει στασιμότητα σε σχέδια επαγγελματικά και προσωπικά, με καθυστερήσεις σε πρώτο πλάνο. Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς.

Στις 18 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, προκαλεί καθυστερήσεις και λάθη. Ακατάλληλο διάστημα για ρίσκα και επεκτατικές κινήσεις, καθώς ο κίνδυνος απώλειας θα καραδοκεί. Περισσότερο επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 22 στον άξονα Σκορπιού- Ταύρου. Ο οικονομικός τομέας θα απασχολήσει έντονα, ενώ θα υπάρχουν αντιδράσεις και διαφορετικότητα απόψεων. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Στις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, η λογική πάει περίπατο, η επικοινωνία προσκρούει σε εμπόδια και ο οικονομικός τομέας δοκιμάζεται έντονα. Περισσότερο επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Στις 30 που η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, βρίσκεται στην καλύτερή της θέση. Αυξάνεται ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός και θα λειτουργείτε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια...

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε. Στις 28 με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη
σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή. Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς, κίνητρα ή υπεροψίες και απλοποιήσετε την συμπεριφορά σας. Μάθετε να βαδίζετε σε καινούρια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε. Η ωριμότητα βοηθάει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούριες ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Δώστε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε. Μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. Αυτό που έχει σημασία και προτεραιότητα σε αυτή τη φάση της ζωής ας είναι η καλή εικόνα προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ: Θα πάρετε χρήσιμες επαγγελματικές πληροφορίες, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Μια δόση συναισθηματικής ανασφάλειας θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί για να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 22 στο ζώδιό σας άξονα Σκορπιού- Ταύρου, τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα και βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 17 ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας και χρειάζεται να οργανώσετε το καθετί για να λειτουργείτε οργανωμένα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την προετοιμασία ενός σχεδίου σας, παρά με την εκτέλεσή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλαγές να περιμένετε σε ότι θεωρούσατε δεδομένο στον επαγγελματικό τομέα με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας. Διώξτε δυσάρεστες σκέψεις και μετά περάστε στη δράση. Μην πιέσετε τους γύρω σας αν θέλετε να υπάρχει σύμπνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε τη διάθεση που έχετε για δημιουργία, αλλά διαλέξτε προσεκτικά τους συνεργάτες σας. Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Οργανώστε το χρόνο σας και βάλτε προτεραιότητες για να μη μείνουν τα σχέδιά σας στα λόγια, αλλά να γίνουν και πράξη.

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε πως εκφράζετε τις πεποιθήσεις σας, γιατί έχουν τη δύναμη ή να σας ανεβάσουν ψηλά ή να σας στείλουν στο κατώτερο σκαλοπάτι. Μελετήστε τις ενέργειές σας και ζητήστε εξασφάλιση, αποφεύγοντας τις ακραίες συμπεριφορές.