Social Icons

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με καινούριες γνωριμίες. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε να κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά. Πολλά αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες. Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας. Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διευθετήσετε τα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας. Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού σας κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση.

ΖΥΓΟΣ: Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας, χαρίσει ενέργεια και γοητεία. Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε. Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να αποτελούν ευκαιρία αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα. Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς. Δε θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει.


ΙΧΘΥΣ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.