Social Icons

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη είναι για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίσετε τους άλλους με άνεση και διπλωματία, αποβάλλοντας κάθε ίχνος επιθετικότητας. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και διατηρώντας μια ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε ακριβώς όπως σας πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε το άγχος και τις ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων, συνεργασιών και σχέσεων να αναστατώσει τον ψυχικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ: Οι αυτοπεριορισμοί θα σας μπλοκάρουν, αλλά να θυμάστε πως κανείς δε σας πιέζει και εναπόκειται στη δική σας θέληση να κάνετε κάτι για να πάψετε να είστε το θύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας αυτό που του χρειάζεται, αισιοδοξία και ανανέωση, για να ενεργοποιηθεί η διάθεσή σας και να απελευθερωθείτε από αυτά που νιώθετε εγκλωβισμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Μη χαθείτε στον κόσμο των ονείρων, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη σωστή σας θέση στη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε στην κοινωνική σας ζωή για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά σχέδια δε σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο. Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι και ή ανίκανοι να αφομοιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας. Ίσως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες για να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν.


ΙΧΘΥΣ: Μην πτοηθείτε ή αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη. Σημαντικές αποφάσεις θα κληθείτε για μια επαγγελματική συνεργασία για το μέλλον.