Social Icons

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό. Η προσωπική ζωή και το σπίτι, θα απαιτήσουν καινούρια έξοδα και απρόβλεπτες ανάγκες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες θα σας είναι πιο εύκολο. Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό. Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΛΕΩΝ: Με το να καταπιέζοντας τις πραγματικές σας ανάγκες, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις. Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις ήδη υπάρχουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Στηριχθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα. Εστιάστε στο στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Η επιτυχία στο συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα, είτε περιστασιακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαμορφώστε ένα καινούριο περιβάλλον και επενδύστε σε μια καινούρια δουλειά. Οι συγκρούσεις δε θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ότι σας πίεζε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλλει μια νέα πτυχή της σχέση σας. Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ότι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενεργοποιηθείτε στο να βρείτε την άκρη με την προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε περισσότερη έμφαση στο ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για να αποκτήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς.