Social Icons

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες. Οι εξελίξεις ενισχύουν την σπουδαιότητα των άλλων σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μερικοί συνεργάτες σας πικραίνουν και σας κάνουν να νιώθετε περιορισμένοι. Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών. Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τις πολύ αργότερα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διανύετε αλλαγές στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθείτε κοινά σχέδια γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που ακολουθήσατε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις, χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε σταθεροί γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δε θα βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, για να μην υπάρξουν λάθη ή σφάλματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Η γενική κατάσταση θα σας ωθεί να αγωνιάτε για το μέλλον σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας.