Social Icons

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας δε θα είναι ότι καλύτερο με τόσο άγχος, όμως, αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να τα αποβάλετε, αλλά γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, πως θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες;
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό σας τομέα γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τα χρήματα και το όφελος.

ΛΕΩΝ: Αν διατηρήσετε μια καλή ψυχολογική διάθεση, θα βοηθηθείτε να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο περιορισμένος και αν θα είναι ο ελεύθερος σας χρόνος, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Όσο θα ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και τον οικονομικό θέματα, άλλο τόσο και ίσως παραπάνω θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος. Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα, θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.


ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν.