Social Icons

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – 23/3/2016

Ο Μάρτιος φτάνει στο τέλος του αλλά δεν έχει σκοπό να μας αποχαιρετήσει έτσι απλά και το αποδεικνύει περίτρανα αφού ετοιμάζεται για τη δεύτερη του έκλειψη, διατηρώντας στοιχεία επηρεασμού από την προηγούμενη έκλειψη.
 
Στις 22 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας παρορμητικούς, ανυπόμονους και ευχάριστους ταυτόχρονα. Δε θα λείψουν οι σημαντικές ειδήσεις και οι νέες γνωριμίες. Όμως, δε θα προλάβετε να παραμείνετε ανέμελοι ,καθώς ακριβώς την επόμενη ημέρα στις 23 πραγματοποιείται η παρασκιάς έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, ταυτόχρονα με την Πανσέληνο. Προκαλεί δυσκολίες σε προσωπικές σχέσεις, εντάσεις και εμπόδια στο να εκτελέσουμε αποφάσεις, ενώ παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια τα αποτελέσματα της προηγούμενης ηλιακής έκλειψης (9/3). Επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου.

Επίσης, την ίδια μέρα ο Δίας ανάδρομος στην Παρθένο κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, όψη που για αρκετές ημέρες θα σας δυσκολεύει να κρίνετε και να διαχωρίσετε τις ευνοϊκές ευκαιρίες από τις σκάρτες. Επιβάλλεται να κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και να μην αναλωθείτε σε ουτοπίες.

Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που μπορεί να σας εκθέσουν, καθώς θα δεχθείτε έντονα την επιρροή της έκλειψης. Βρίσκεστε στο επίκεντρο γι’ αυτό φροντίστε αλλαγές που έχετε ήδη ξεκινήσει να της κρατήσετε σταθερές χωρίς πιέσεις. Κρατήστε τη δυναμικότητά σας ακμαία και ισορροπήστε στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταστάσεις που είχαν δρομολογηθεί ίσως σας τρομάξουν, αλλά θα είναι λόγω της έκλειψης οι όποιες ανησυχίες σας πιάσουν. Προφυλαχθείτε τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά και διασφαλίστε τα κεκτημένα σας. Κρατήστε αποστάσεις από οικογενειακά πρόσωπα που έχουν από εσάς απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί θα σας κάνει να ασχοληθείτε εντονότερα με τις σχέσεις σας σε όποιον τομέα και αν ανήκουν, αφού και οι συναναστροφές σας θα προσκρούουν σε εμπόδια. Τα διλήμματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας συμφέροντα θα είναι άπλετα, αλλά μόνο με σύνεση θα βρείτε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανήκετε στα ζώδια που επηρεάζει έντονα η έκλειψη σε ψυχολογικό επίπεδο. Διαχειριστείτε με προσοχή θέματα που αφορούν το άμεσο μέλλον σας, καθώς η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη. Διατηρήστε μαζεμένες τις σκέψεις σας και μην αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις κρατώντας κλειστό το στόμα σας.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε με μεγάλη προσοχή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς εμφανίζονται άτομα από το πουθενά με σκοπό να σας βάλουν εμπόδια και τρικλοποδιές. Αποφύγετε ταξίδια ή μετακινήσεις που δεν είναι απαραίτητο να γίνουν τώρα για να προστατευτείτε από πιθανά ατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανατροπές και αναβολές θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε όσο και να φωνάξετε λύση δε θα βρεθεί. Ασχοληθείτε με θέματα που μπορείτε να προωθήσετε, χωρίς να επενδύσετε σε αβέβαιες υποσχέσεις που θα δεχθείτε για τα οικονομικά σας σχέδια. Η σωστή διαχείριση θα είναι το σωστό όπλο.

ΖΥΓΟΣ: Με την έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, διατηρήστε την αυτογνωσία σας και αποφύγετε διενέξεις με πρόσωπα που θα σας βλάψουν επαγγελματικά. Μελετήστε τις λεπτομέρειες σε ότι έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε, διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Παρεξηγήσεις με τρίτα άτομα καλό είναι να αποφευχθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε αγορές και ανούσιες σπατάλες που θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας και θα σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις. Μην αφήσετε την ευθιξία να γίνει οδηγός σας, καθώς θα μεγαλώσουν οι φόβοι σας για τη συνέχεια. Κινηθείτε δυναμικά για να πάτε κόντρα σε συνήθειες που δε σας προσφέρουν τίποτα καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε ρίσκα και επεκτατικές κινήσεις που είχατε αναβάλει και παλαιότερα. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να βγείτε από αδιέξοδα, καθώς θα είστε έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι. Προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς απέναντι σε συνεργάτες, υποχρεώσεις και οικογενειακά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανήκοντας στα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια. Αποφύγετε να έρθετε σε κόντρα με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα, καθιστώντας δύσκολη την αποκατάσταση των σχέσεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνεργασίες και επαγγελματικά σχέδια θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω τη έκλειψης, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιηθείτε κάτι που δεν είστε. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά δύσκολη και επιβάλλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πείτε λόγια που αργότερα σίγουρα θα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Θα νιώσετε ανασφαλείς σε οικονομικό επίπεδο, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέες επενδύσεις ή ανοίγματα. Μείνετε σταθεροί σε αυτά που έχετε, καθώς οι κακοτοπιές είναι πολλές. Μην υποκύψετε σε πιέσεις ή προτροπές άλλων που δεν τους ενδιαφέρει η δική σας ασφάλεια.