Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2016

Η νέα χρονιά προβλέπει για εσάς ότι θα είναι γεμάτη επιτεύγματα για την προσωπική σας πορεία και ευκαιρίες για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και να προχωρήσετε μπροστά. Επικεντρωθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα που κάνετε, επιδιώκοντας να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα.

Πιστέψτε στον εαυτό σας γιατί έχετε και τη δύναμη και την ικανότητα να πετύχετε. Το Μάρτιο θα δημιουργηθούν κάποιες σοβαρές προκλήσεις και θα πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις μετά από κατάλληλη ανάλυση.

Η Ηλιακή έκλειψη του μήνα θα φέρει κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά η Σεληνιακή που πραγματοποιείται τον ίδιο μήνα θα αμφισβητήσει δεσμεύσεις, ενώ οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Βελτιώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, προγραμματίζοντας ακόμα και ταξίδια από τον Απρίλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Ο Άρης τον Ιούνιο θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας προκαλώντας καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και αναποδιές. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε αυτοσυγκράτηση, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες από μόνοι σας ή που σας στήνουν ορισμένοι επιτήδειοι.

Στον οικονομικό τομέα το 2016 θα σας βοηθήσει να πάρετε τον έλεγχο και να έχετε σωστή κρίση σε ότι αφορά αποφάσεις που θα σχετίζονται με τα χρήματά σας και μετά τον Ιούνιο θα είναι ακόμα πιο ευνοϊκά.

Μέχρι το Σεπτέμβριο μπορείτε να προσεγγίσετε με ευκολία στόχους και να κλείσετε εκκρεμότητες. Επεκτείνετε τη ζωή σας, εξερευνήστε τον κόσμο και βρείτε διεξόδους έξω από τον επαγγελματικό σας χώρο για να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Από το Νοέμβριο μέχρι το τέλος της χρονιάς ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας και τα άτομα που την αποτελούν. Δείξτε την ανιδιοτελή αγάπη σας, δώστε την συμπαράστασή σας και κάντε πιο ισχυρούς τους δεσμούς μεταξύ σας.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 206    
Ο πρώτος μήνας του χρόνου  σας βρίσκει με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και έτοιμους να βάλετε μπροστά τις ιδέες σας. Συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες αν πιστεύετε ότι αυτό σας λείπει, αλλά μην ξεχάσετε να τις βάλετε σε τάξη ώστε να διαπιστώσετε ποια έχει αξία και ποια όχι. Η αμοιβαία κατανόηση είναι το σωστό εργαλείο για να κρατήσετε την αγάπη στη ζωή σας. Μην αφήνετε παρεξηγήσεις να μπουν ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε τις απαραίτητες συζητήσεις αντί να περιμένετε για θαύματα. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 206
Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σας θα έχετε μεγάλη ενέργεια αλλά και μεγάλη επιθυμία να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Θα θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε ότι αφορά τον εαυτό σας που του δίνετε προτεραιότητα. Είναι μια καλή στιγμή να αρχίσετε νέα πράγματα και να διασχίσετε νέα μονοπάτια και διαδρομές στη ζωή σας, πριν φτάσει ο μήνας στο τέλος του καθώς ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του επίσης στο ζώδιό σας, προκαλώντας στασιμότητα και εντάσεις με τους γύρω σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Κάντε έναν απολογισμό στη ζωή σας βλέποντας τις έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και τι μπορείτε να πετύχετε στη συνέχεια. Βγάλτε οριστικά από τη ζωή σας πράγματα και ανθρώπους που συναισθηματικά σας έκαναν κακό και σας ταλαιπώρησαν. Η Ηλιακή έκλειψη του μήνα θα βοηθήσει να δείτε τα καλά που υπάρχουν γύρω σας, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που έχετε, ενώ θα αποκτήσετε και νέες εμπειρίες που θα φέρουν επέκταση στην επαγγελματική σας ζωή. Σε αντίθεση η Σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει συναισθηματική αστάθεια.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Επικεντρωθείτε στις σχέσεις με τους γύρω σας και στα άτομα που περιβάλλουν την οικογένειά σας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο κάποιους που έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς. Μην πάρετε τοις μετρητοίς ότι λεχθεί ή ακουστεί, καθώς δε θα σας χρησιμέψει για τίποτα και απλά θα ρίξει την ψυχολογία σας. Αγνοήστε κακόβουλες κινήσεις που μόνο σκοπό έχουν να σας αποσυντονίσουν και να κερδίσουν πόντους για να σας προσπεράσουν και να προωθήσουν δικά τους σχέδια.

ΜΑΪΟΣ 2016
Το τέλος της Άνοιξης ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία το πρώτο εικοσαήμερο, με αποτέλεσμα η επικοινωνία σας να προσκρούει σε εμπόδια, ενώ οι αντιπαραθέσεις, οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες που δε σας αναλογούν ή γίνετε ο αποδιοπομπαίος τράγος για να νιώσουν κάποιοι καλύτερα. Οφείλετε στον εαυτό σας να κρατήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε θα πάει ένα βήμα πίσω την καριέρα σας, ακόμα και αν πρέπει να κλείσετε πόρτες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε  και θα χάνετε την ψυχραιμία σας. Ηρεμήστε γιατί η υπομονή είναι σημαντική τη δεδομένη στιγμή, καθώς δεν πρέπει να πλήξετε τις σχέσεις σας κάνοντας ανεπανόρθωτα λάθη. Έχοντας και τον Ποσειδώνα να ξεκινάει μετά τις 13 την ανάδρομη πορεία του θα υπάρχει αναστάτωση και στον εργασιακό σας χώρο που θα επηρεάσει την σταδιοδρομία και την πορεία της καριέρας σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έρχεται σας δώρο εξ ουρανού, ώστε να διορθώσετε ότι χάλασε, μπερδεύτηκε ή ζημιώθηκε τον Ιούνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εργαστείτε πάνω σε ότι έχετε ήδη ξεκινήσεις και βάλτε στην άκρη άχρηστες προτάσεις. Ονειρευτείτε για το μέλλον και σημειώστε πρόοδο στα σχέδιά σας. Ανάμεσα στους φίλους σας υπάρχουν άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας υποστηρίξουν, δίνοντάς σας ταυτόχρονα νέες ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική ενίσχυση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Ο μήνας που θα διανύσετε είναι εξαιρετικός τόσο για να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις, αλλά και για την οικονομική σας άνοδο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και θα επωφεληθείτε από αυτές αν κινηθείτε μεθοδικά και έξυπνα. Η σκληρή εργασία θα επιβραβευτεί οικονομικά με τέτοιο τρόπο που θα αντέξει και στο μέλλον. Διευθετήστε διαφορές με συνεργάτες και άτομα κύρους, προσπαθώντας πάνω από μία φορά αν δεν μπορείτε να ο καταφέρετε με την πρώτη και δε θα χάσετε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό του μήνα θα έχει απ’ όλα με κύριο σκοπό του να σας μάθει να απολαμβάνετε τη ζωή όπως έρχεται. Σίγουρα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε στους πολυπόθητους στόχους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, οπότε αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές ή να εγκαταλείψετε σχέδια. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας κυριεύσουν ανακόπτοντας την πορεία σας ή σταματώντας τα όνειρά σας. Αντί να τρομοκρατηθείτε σκεφτείτε πως μπόρα είναι και θα περάσει.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Έχετε αρχίσει να πιστεύετε πως το 2016 σας κάνει σκοτσέζικο ντους αφού σας έχει συνέχεια μία κρύο μία ζέστη, όμως αυτές οι εναλλαγές σας μαθαίνουν να απολαμβάνετε στο έπακρο καθετί καλό που σας έρχεται. Έτσι ο Οκτώβριος θα είναι εξαιρετικός για εσάς, καθώς βελτιώνετε σημαντικά και αισθητά η ζωή και η καθημερινότητά σας, ενώ οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίξουν σε κάθε βήμα. Απολαύστε όμορφες συναισθηματικές στιγμές, αλλά και αύξηση των εσόδων σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Δώστε βαρύτητα στη συναισθηματική σας ζωή και ανακαλύψτε πως μπορείτε να έχετε καλύτερο έλεγχο πάνω σε αυτά που νιώθετε για όσους σας περιβάλλουν. Οι δεσμευμένοι προσεγγίστε το σύντροφό σας και ακούστε τι έχει να σας πει για να γίνει η σχέση σας πιο ανάλαφρη και πιο γεμάτη. Οι αδέσμευτοι αξιοποιήστε νέες γνωριμίες γιατί μέσα από τον εργασιακό χώρο θα βρείτε το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας και θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι χαρούμενοι. Οι επιλογές είναι δικές σας για να προχωρήσετε στη ζωή σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Με κανένα τρόπο δε θέλετε να χάσετε τη βολή σας, ούτε και τις ανέσεις που έχετε για αυτό δειλιάζετε να προχωρήσετε σε αλλαγές σχεδίων. Βρείτε μια δημιουργική διέξοδο για να αισθανθείτε σταθερά και ασφαλείς για να βγείτε από το καβούκι σας. Γίνετε πιο ευέλικτοι απέναντι σε συνεργάτες και άτομα κύρους για να καταλάβουν τις πραγματικές προθέσεις σας και να σας εμπιστευθούν. Κλείστε τη χρονιά μένοντας δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον οικογενειακό σας χώρο, αφήνοντας την αγάπη να σας κατακλύσει.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132

Site: www.virginialeousi.com