Social Icons

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας, θα σας δώσουν καινούριες ελπίδες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής. Δε χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε. Επιβάλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αποφάσεις των σοβαρών σας θεμάτων, όταν δε θα είστε εκνευρισμένοι. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα.


ΙΧΘΥΣ: Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.