Social Icons

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει όσο σας παίρνει και μετά τραβήξτε το χαλινάρι. Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής που θα τονώσει την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για πάρα πολλούς μήνες πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ξεπεράσετε το άγχος και τις ανησυχίες των προσωπικών σας θεμάτων, αποφύγετε να καταλήξετε να αγοράζετε μανιωδώς ότι βρίσκεται μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ότι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας, απ’ το να περιμένετε να τις μαντέψουν. Βοηθήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στο χειρισμό των ψυχολογικών του προβλημάτων.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε ένα διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστά. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε αποφάσεις αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στη συνέχεια όμως, υποχωρεί η μεγάλη ένταση και μπορείτε να προχωρήσετε με άνεση παρακάτω. Ευκαιρίες, συμπτώσεις και νέα σχέδια συνηγορούν για να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης, θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.


ΙΧΘΥΣ: Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς. Εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και των συνθηκών, δεν μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες που έχετε όπως θα θέλατε.