Social Icons

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλά χαρείτε αυτό που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερή σας επιλογή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί για όλη τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προωθήστε τα δημιουργικά σας σχέδια, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και να μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, από αυτές που ήδη έχετε. Εάν γίνεται λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί τα σχέδια σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Η τύχη θα σας δώσει την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στον προσωπικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά. Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις, δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση.


ΙΧΘΥΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.