Social Icons

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίστε με λογική ότι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.

ΛΕΩΝ: Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούριες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και για να κλείσετε καινούριες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά εφιστά την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δε βρίσκονται παρόντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και να προβείτε σε καινούρια επιχειρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία.


ΙΧΘΥΣ: Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει και δε θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας.