Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΛΕΩΝ 2016

Το 2016 σηματοδοτεί την αρχή εξαιρετικών ευκαιριών ανάπτυξης με καθοριστική σημασία για τη μελλοντική επιτυχία σας. Βελτιώστε την πνευματική σας δύναμη και ενισχύστε τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται σε ιδανική για εσάς θέση, φέρνοντάς αρμονική ενέργεια που θα πρέπει να επωφεληθείτε. Επικεντρωθείτε σε ότι θέλετε με υπευθυνότητα, εργαστείτε σκληρά και θα ανταμειφθείτε.


Με τον Άρη να κινείται στον οικογενειακό σας τομέα τους δύο πρώτους μήνες  του χρόνου θα επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή, βελτιώνοντας τη διαβίωσή σας και τους δεσμούς που έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου θα έχει δύο πρόσωπα. Από τη μία θα διευθετήσει τυχόν προβλήματα με οικεία πρόσωπα, αλλά από την άλλη θα φέρει το τέλος σε σχέσεις που θεωρούσατε μόνιμες.

Η Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα τονώσει την επιθυμία σας για έντονα συναισθήματα έως υπερβατικά. Θα υπάρξουν άφθονες ευκαιρίες για νέες σχέσεις, αλλά από τον Αύγουστο μέχρι το Νοέμβριο θα μπορείτε να προχωρήσετε και σε σοβαρές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ο Πλούτωνας θα είναι συνοδοιπόρος σας στον εργασιακό τομέα για να μεταμορφώσετε τον τρόπο που κινείστε επαγγελματικά ή να τον βελτιώσετε.

Τον Οκτώβριο με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναλάβετε νέα έργα ή για να προσεγγίσετε άτομα κύρους που μέχρι τώρα δεν είχατε καταφέρει.

Η Ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου είναι θετική για την οικονομική σας πορεία και από εσάς θα εξαρτηθεί το μέγεθος της επιτυχίας. Παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας θα έχετε όλα τα οφέλη. Εξετάστε τι χρειάζεται να αλλάξει στα σχέδιά σας ώστε να είναι πιο ευέλικτα και να μη σας γυρίζουν στο παρελθόν.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Αντλώντας έμπνευση από τη νέα χρονιά θα επιθυμείτε να προβείτε σε σειρά αλλαγών και να γίνουν και γρήγορα. Όμως, πρέπει να κατανοήσετε ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη αν θέλετε τα αποτελέσματα να είναι υπέρ σας και να μη δυσκολέψει η καθημερινότητά σας. Όλα έχουν τον τρόπο τους και χρειάζονται τα χρόνο τους. Εξάλλου, έχετε τόσους μήνες μπροστά σας να πετύχετε το καλύτερο. Η χρονιά μόλις άρχισε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Απολαύστε τις μέρες και τον ελεύθερο χρόνο σας με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Δώστε και πάρτε υποστήριξη, συντροφικότητα και αγάπη. Η ηρεμία του σπιτιού ισορροπεί το συναισθηματικό σας κόσμο και η ψυχολογία σας θα είναι θετική. Κάντε επαφές κοινωνικού χαρακτήρα και συλλέξτε πληροφορίες που θα της χρησιμοποιήσετε αργότερα  στον εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα, δώστε και την πρέπουσα σημασία στην υγεία σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Το μυαλό σας θα βρίσκεται σε εγρήγορση και θα σας βοηθήσει να τελειώσετε αρκετές από τις εργασίες σας και να αφοσιωθείτε πλήρως σε κάτι άλλο μεγαλύτερο. Κατά τη διάρκεια του μήνα πραγματοποιούνται δύο εκλείψεις. Η Ηλιακή που συμβαίνει πρώτη θα σας αποκαλύψει αλήθειες που δεν περιμένατε αλλά θα σας βοηθήσει να τις χειριστείτε. Η Σεληνιακή θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τα άτομα που συναναστρέφεστε, οπότε είναι σκόπιμο να απομακρυνθείτε μέχρι να περάσει η φουρτούνα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης, είναι ο μήνας λήψης των σημαντικών και σωστών αποφάσεων. Είτε αφορούν τα επαγγελματικά, είτε τα προσωπικά σας θα πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να προχωρήσετε μπροστά για να επιτύχετε. Κάντε δεσμεύσεις απέναντι σε συνεργάτες αποφασίζοντας από πριν τι μπορείτε να δώσετε σε αντάλλαγμα, για να μην έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς. Σε προσωπικό επίπεδο ξεχάστε παρεξηγήσεις από το παρελθόν και αρχίστε κάτι εκ νέου.

ΜΑΙΟΣ 2016
Αποσπάστε τον εαυτό σας από την αναθεώρηση παλιών στόχων και φροντίστε για την επανασύνδεση σας με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των μελλοντικών σας σχεδίων. Επικεντρωθείτε στο τώρα, παραμείνετε ήρεμοι και κατανοήστε τους πραγματικούς λόγους σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Να είστε ευγενικοί με συνεργάτες και να εκφράζετε την ειλικρινή σας άποψη πάνω σε κάποια θέματα. Θα το εκτιμήσουν και θα μετρήσει υπέρ σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Το καλοκαίρι ξεκινάει και αυτό που ζητάει από εσάς είναι να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Μην αφήσετε το συναισθηματικό σας κόσμο να μπερδευτεί στις αποφάσεις σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε ρήξεις που δε θα μπορείτε να αποκαταστήσετε. Δε χρειάζεται να υποσχεθείτε τίποτα και σε κανέναν αν δε νιώθετε έτοιμοι και καλά με τον εαυτό σας. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, όπου θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Αρχίζουν να υποχωρούν οι πιέσεις που δεχθήκατε τον προηγούμενο μήνα, δίνοντας τη σκυτάλη στην ανεμελιά και την ξεκούραση. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ονειρευτεί, γιατί μέσα από εκεί θα βρείτε λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα. Χρησιμοποιήστε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας και δοκιμάστε κάτι νέο. Δημιουργικές ενασχολήσεις θα σας βοηθήσουν να ευημερήσετε. Βελτιώστε τον προσωπικό σας χώρο και κάντε το σπίτι σας πιο φιλόξενο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο και θα υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για προσωπικά. Μικρές αποδράσεις θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ασχοληθείτε με παλιά ή καινούρια χόμπι, διαχωρίζοντας τη διασκέδαση από τη δουλειά. Προσεγγίστε τα εργασιακά σας θέματα με ωριμότητα και υπευθυνότητα, χωρίς να αγγίξετε τον οικονομικό σας τομέα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Έχοντας να διανύσετε ένα μήνα που περιλαμβάνει δύο εκλείψεις θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευάλωτοι απέναντι στις καθημερινές  καταστάσεις. Δώστε έμφαση στον τρόπο που αισθάνεστε για τον εαυτό σας οι ίδιοι και όχι στο πως αισθάνονται οι άλλοι για εσάς. Προσπαθήστε να μην ακούτε τι λέγετε για το άτομό σας από τον καθένα και επηρεάζεστε, γιατί σαφώς οι απόψεις τους δε σημαίνει ότι είναι και σωστές. Έχετε την εξυπνάδα που απαιτείται για να ξεφύγετε από παγίδες.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Κάντε επαφές και συναντήσεις με συνεργάτες και άτομα κύρους, αναλύοντας τα σχέδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η άμεση επικοινωνία μαζί τους θα κερδίσει το χαμένο έδαφος και θα σας προσφέρει προνόμια που είχατε στερηθεί. Εργαστείτε μεθοδικά και τακτοποιήστε εκκρεμότητες, για να μην μπλεχτείτε με πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις ακολουθήσετε και να πάτε ένα βήμα παραπέρα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Εστιάσατε αρκετά στον εαυτό σας και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να επικεντρωθείτε σε άλλους ανθρώπους. Αν θέλετε να νιώσετε ότι οι σχέσεις σας είναι ισχυρές θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας. Όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην κλείνεστε στον εργασιακό σας χώρο απασχολούμενοι μόνο με τα εκεί θέματα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή, ώστε τίποτα να μη μείνει πίσω.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου απαιτεί επανεξέταση των όσων έγιναν και αναθεώρηση αποφάσεων. Προσπαθήστε να πάρετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας για τα σχέδια και τις ιδέες σας, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σταδιοδρομίας σας. Η οικογένειά σας θα στηρίξει τους στόχους σας και θα πρέπει να ακούσετε τις ιδέες και τις προτάσεις. Να είστε φιλικοί απέναντί τους και όχι επιθετικοί. Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία για να φύγει η χρονιά σε ήρεμο κλίμα.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132