Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ 2016

Καινούρια χρονιά έρχεται και είναι πολλά υποσχόμενη για τον τομέα των σχέσεών σας. Ισχυροί δεσμοί, οικειότητα και ικανοποίηση για τους στενούς σας δεσμούς, θα είναι μερικά από τα δώρα του 2016.


Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του προκαλώντας αμφιβολίας σε θέματα καριέρας και σταδιοδρομίας, αλλά θα σας βγει σε καλό καθώς θα μελετήσετε λεπτομέρειες που είχατε προσπεράσει και η σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου που συνδέεται με τον τομέα της εργασίας σας, θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού στόχου και θα σας ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά που κάνατε.

Μπορείτε να προβείτε σε διαχωρισμό προσώπων που υπάρχουν στη ζωή σας κρατώντας αυτούς που έχουν σοβαρό ρόλο και απομακρύνοντας όσους δε σας κάνουν να αισθάνεστε σημαντικοί.

Η επαναξιολόγηση των σχέσεών σας κρίνεται απαραίτητη από τα μέσα Απριλίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα μέχρι τον Ιούνιο. Το Σεπτεμβρίου θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, αλλά θα σας παρουσιαστούν και νέες ευκαιρίες. Η διαίσθησή και η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένα. Αποκτήστε περισσότερα κίνητρα για να μεταμορφώσετε την εαυτό σας και κατά συνέπεια και τη ζωή σας.

Ο Άρης από το Νοέμβριο γίνεται χορηγός σας ώστε να είστε πιο φιλόδοξοι και να επιδιώξετε την επίτευξη των σχεδίων σας. Η δύναμη και ο έλεγχος της καθημερινότητάς σας θα σας φέρει τα καλύτερα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Μπαίνοντας το 2016 θα έχετε μια ακατανίκητη επιθυμία να τολμήσετε νέα πράγματα και να εξερευνήσετε καθετί άγνωστο. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να ανανεωθείτε, αλλά αφού θα έχετε μπροστά σας ολόκληρη χρονιά δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε από τις πρώτες μέρες. Εκμεταλλευτείτε τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει και απολαύστε τα αποτελέσματά τους. Μέσα από αυτές θα έρθουν καινούριες που θα εξιτάρουν την περιέργειά σας και θα σας φέρουν προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Η αστείρευτη ενέργεια που θα νιώθετε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σας ωθεί να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η θετικότητα που θα βλέπετε τα πάντα θα είναι μεταδοτική και οι γύρω σας θα απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί σας, καθιστώντας αδύνατο να σας αποχωριστούν. Δείξτε και λάβετε εκτίμηση και αλληλοκατανόηση τόσο με οικεία πρόσωπα, όσο και με άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος και θα βγείτε ωφελημένοι.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Αρχίστε να εργάζεστε πάνω στα μελλοντικά φιλόδοξα σχέδιά που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας. Συλλέξτε πληροφορίες και προχωρήστε βήμα- βήμα. Ο δρόμος που έχετε να διανύσετε είναι μεγάλος, αλλά ακολουθώντας τη φυσική πορεία θα πραγματοποιήστε τα όνειρά σας και θα φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο συνεργασίας που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.  Εργαστείτε σκληρά χωρίς να παραπονιέστε και ότι κερδίσετε θα το έχετε καταφέρει με την αξία σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Διανύοντας τον τέταρτο μήνα του χρόνου θα θελήσετε να απομονωθείτε και να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας. Εφόσον νιώθετε αυτή την ανάγκη πράξτε το γιατί είναι καλύτερα να είστε ήρεμοι και να τα βρείτε με τον εαυτό σας για να προχωρήσετε παρακάτω, από το να αφήσετε ανεξέλεγκτα τα νεύρα σας και να τσακώνεστε με τους γύρω σας. Θα είναι άδικο να χαλάσετε την καλή σας εικόνα για μια έκρηξη της στιγμής και να δυσκολέψετε τις σχέσεις σας.

ΜΑΪΟΣ 2016
Με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα πρέπει να δείξετε αρκετή υπομονή με ότι συμβαίνει γύρω σας. Δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο να ξεκουραστεί και να σκεφτεί τι είναι καλύτερο για το μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μοιράστε ευθύνες και υποχρεώσεις σε συνεργάτες, για να έχετε βοήθεια στα σχέδιά σας. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε εργασίες που δεν έδωσαν το αποτέλεσμα που περιμένατε και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.
  
ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Η αλλαγή εποχής δε φαίνεται να σας συγκινεί ιδιαίτερα και υποδεχόσαστε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού με ελάχιστη εγκράτεια και υπομονή. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που θέλετε όλοι να συμφωνούν μαζί σας και να μη φέρνουν αντιρρήσεις. Όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως οι αντίθετες απόψεις με τα πιστεύω σας δεν είναι πάντα λάθος και ίσως μέσα από αυτές καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας. Αντιμετωπίστε κρυμμένες αλήθειες, πριν σπάσετε δεσμούς με άτομα που θα σας στοιχίσει.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Οι σχέσεις με τους γύρω σας σε όλους τους τομείς τους προηγούμενους μήνες ήταν κάπως υπερβολικές έως ακραίες κάποιες φορές. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ηρεμία και αποκαθιστά φιλίες και συνεργασίες. Επικεντρωθείτε στις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, τροποποιώντας παραμέτρους που προκαλούν αναστάτωση. Αποκαθιστώντας παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν είτε από λάθος δικό σας, είτε από τρίτα πρόσωπα, θα επανέλθει η τάξη και η ισορροπία στην καθημερινότητά σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σας βοηθάει να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε να κάνετε και να έχετε τον καλύτερο συντονισμό. Η ενέργειά σας θα είναι άπλετη όχι μόνο για να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά και για να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη και τη θέληση που έχετε να πετύχετε, πειθαρχώντας και εστιάζοντας στους στόχους σας. Μην παρεκκλίνετε της πορείας σας ακόμα και αν χρειαστεί αρκετός χρόνος για να φανούν ορισμένα αποτελέσματα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Χρειάζεστε ένα μικρό διάλλειμα από τα εργασιακά σας καθήκοντα, καθώς οι μπαταρίες σας αρχίζουν να αδειάζουν. Μην απαιτείται συνέχεια από τον εαυτό σας να ξεπερνάει τα όριά του. Μοιράστε υποχρεώσεις και αναθέστε ευθύνες σε άλλους. Προγραμματίστε εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή ότι σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει. Ξεκουράστε τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σας, καθώς η σεληνιακή έκλειψη του μήνα δεν επιτρέπει την έντονη κινητικότητα σε θέματα καριέρας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Ένας εξαιρετικός μήνας βρίσκεται μπροστά σας και πρέπει να είστε έτοιμοι να τον απολαύσετε στο έπακρο. Μη φοβηθείτε να είστε τολμηροί και να ζήσετε την περιπέτεια. Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποιο ταξίδι, είναι ίσως η ιδανική στιγμή για να το κάνετε πραγματικότητα. Εκτός του ότι θα αλλάξετε παραστάσεις θα νιώσετε και άπλετη ελευθερία αφού όπου πάτε δε θα υπάρχουν κανόνες, ούτε θα δεσμεύεστε από κάτι. Πριν τελειώσει ο μήνας εργαστείτε πάνω στις μεγάλες σας ιδέες χωρίς βιασύνη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Επικεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας και μάθετε να κινείστε πιο πρακτικά. Δύο μήνες έμειναν πριν τελειώσει η χρονιά και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πράξει τα δέοντα για τα σχέδιά σας. Κινηθείτε προς τις σωστές κατευθύνσεις, εργαστείτε σκληρά με πειθαρχία για να επιτύχετε κάτι που θα είστε περήφανοι. Η πρόοδος που θα σημειώσετε θα είναι σημαντική και θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας για μεγαλεπήβολα σχέδια. Δεχθείτε τη βοήθεια που κάποιοι θα σας προσφέρουν απλόχερα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Επικεντρωθείτε στα «θέλω» σας και προσεγγίστε τα με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, δημιουργώντας την εικόνα που θέλετε για την επόμενη χρονιά. Κάντε σχέδια, δημιουργήστε στόχους, σκεφτείτε το μέλλον και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να κάνει μεγάλα όνειρα. Ίσως νιώσετε ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε, αλλά είναι μόνο λόγω του άγχους που σας καταβάλλει. Να είστε υπομονετικοί και να ασχολείστε με το πως μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132