Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ 2015

Έχετε συμφιλιωθεί με το παρελθόν σας και η ψυχή σας λειτουργεί πιο ανάλαφρα. Αφήστε το μυαλό σας να εξερευνήσει το άγνωστο και αρχίστε να διασκεδάζετε. Αποφύγετε άσκοπα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας ή στην εργασία σας, πάρτε ορθές αποφάσεις και μετά περάστε στη δράση.
Μην μείνετε προσκολλημένοι σε αυταπάτες και φαντασιώσεις. Να είστε ρεαλιστές στο τι μπορείτε να κάνετε και αφοσιωθείτε μόνο σε σημαντικά πράγματα. Στα μέσα Μαΐου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους (απέναντι από το ζώδιό σας, θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία αλλά και στην συνεννόηση με τους γύρω σας.
Επαγγελματικά βάλτε μπροστά σχέδια και στόχους, ειδικά από τα μέσα Αυγούστου και προετοιμαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Βιώστε την επιτυχία και καθορίστε την μετέπειτα πορεία σας.
Ο Πλούτωνας παραμένει στον τομέα των χρημάτων σας όλο το χρόνο, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ασφαλείς υλιστικά. Η στάση σας απέναντι στα χρήματα εξελίσσεται και θα μάθετε να είστε περισσότερο προνοητικοί.
Συναισθηματικά θα αποζητάτε τη φετινή χρονιά περισσότερη αγάπη και στοργή, καθώς οι ανασφάλειές σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές από το παρελθόν που στην αρχή θα σας ενθουσιάσουν, αλλά αργότερα θα θέλετε να εξαφανιστούν από τη ζωή σας.
Κρατήστε μακριά από τη ζωή σας το άγχος, φροντίστε για την ψυχική σας διέγερση και το 2015 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για την υγεία σας και την ευημερία σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Ο νέος χρόνος ξεκινάει λίγο περίεργα για εσάς, καθώς θα μάθετε ότι υπάρχει ένας τρόπος για να λέτε αλήθειες που δεν είναι κακός αλλά μέχρι να τον κατανοήσετε θα είναι προτιμότερο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Ειδικά κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ποιους θα δείξετε εμπιστοσύνη ή θα αναθέσετε δικές σας ενασχολήσεις.



ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Το ξεκίνημα του μήνα θα σας βρει να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα για να αισθανθείτε καλύτερα, αλλά οι υποχρεώσεις που τρέχουν δε σας αφήνουν να το κάνετε τόσο εύκολα πράξη. Με το πέρασμα των ημερών θα αυξηθεί η ενέργειά σας και θα μπορέσετε να κάνετε ευχάριστα διαλείμματα. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο που περισσεύει προς όφελός σας και δώστε στον εαυτό σας τις ανέσεις που χρειάζεται.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Η ηλιακή έκλειψη του μήνα δεν πρόκειται να σας προβληματίσει. Αντίθετα θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα, να λύσετε προβλήματα, να ξεπεράσετε εμπόδια και να προβείτε σε αλλαγές. Αυτή η επιρροή θα κρατήσει και για τους επόμενους έξι μήνες, οπότε στο χέρι σας είναι να λάβετε τα οφέλη και να χαμογελάσετε. Όποια αλλαγή προκύψει θα είναι για καλό, ακόμα και αν προβληματίζεστε γιατί δεν είστε ακόμα έτοιμοι.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Αρχίστε να βλέπετε καταστάσεις και πράγματα πιο ρεαλιστικά, καθώς τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις που αφορούν τα σχέδιά σας, δεν αξίζουν τίποτα αν δεν προχωρήσετε σε πραγματικές πράξεις. Αξιολογήστε σωστά τα όνειρά σας και μετά αποφασίστε με ποια θα ασχοληθείτε και σε ποια μπορείτε να πετύχετε. Βασιστείτε στη λογική και όχι στο συναίσθημα σε ότι θα αφορά επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια.

ΜΑΙΟΣ 2015
Ιδιόρρυθμος μήνας ο Μάιος καθώς το νευρικό σας σύστημα θα βρίσκεται στα όριά του και κάθε τι που θα γίνεται ακόμα και ασήμαντο θα σας εκνευρίζει και θα σας κάνει να νιώθετε σα να βουλιάζετε στο πέλαγος. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε και να αγνοήσετε αυτούς που θα σας προκαλέσουν, καθώς θα κινούνται επίτηδες για να σας αποσυντονίσουν. Αντιμετωπίστε τα προβλήματα που είναι πραγματικά, αντί να σκάτε για μηδαμινούς ανθρώπους.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιρού θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με τραύματα του παρελθόντος, να κατανοήσετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο και δουλεύοντας το υποσυνείδητό σας θα κατασταλάξετε τα κίνητρά σας. Μειώνεται το βάρος που σηκώνατε στις πλάτες σας, αφήνετε το παρελθόν πίσω που σας ανάκοπτε την ανοδική πορεία και νιώθετε έτοιμοι να δεχθείτε τις προκλήσεις της ζωής.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Νιώθετε ικανοί να πάτε ένα βήμα πιο μπροστά και να εκθέσετε τον εαυτό σας σε νέες εμπειρίες. Τολμήστε σχέδια ή στόχους που μελετούσατε μήνες με κάθε λεπτομέρεια και δε θα βγείτε χαμένοι. Ξεχωρίστε άτομα από το χώρο σας που μπορείτε μαζί τους να συνεργαστείτε, χωρίς όμως να αποκαλύψετε με το νι και με το σίγμα τα σχέδιά σας. Μικρά μυστικά που θα κρατήσετε θα αποδειχθούν σωτήρια για τη συνέχεια.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού κάνει η Παρθένος την είσοδό της στο Δία, γεγονός εξαιρετικό για εσάς αφού προσφέρει οφέλη στην καριέρα σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα  παρουσιαστούν ή δημιουργήστε εσείς ευκαιρίες για τον εαυτό σας. Καλά θα δεχθείτε και σε άλλους τομείς της ζωής σας, καθώς οι δυνατότητες να πετύχετε θα είναι απεριόριστες και μπορείτε να το πετύχετε μέσα σε αυτόν τον χρόνο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Από εκεί που νιώθετε σα να ζείτε σε παραμύθι, έρχεται η ανασφάλεια να σας βγάλει από το θρόνο σας και να πάρει το καλύτερο από εσάς δίνοντάς σας σε αντάλλαγμα αμφισβήτηση για τα όνειρά σας. Θα νιώσετε σα να μην έχετε κάνει την πρόοδο που θέλετε, έτσι ώστε να θέλετε προς στιγμή να εγκαταλείψετε. Επειδή θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
«Ευθύνες» είναι η λέξη που ταιριάζει περισσότερο αυτό το μήνα, οπότε θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί απ’ ότι συνήθως. Συγκεντρωθείτε σε επαγγελματικά, οικονομικά και φλέγοντα θέματα επί της ουσίας και μην αναλώνετε το χρόνο σας σε ότι δεν αξίζει. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα αφθονούν και αν δε δείξετε προσοχή και σύνεση θα πληρώσετε το τίμημα. Σκεφθείτε έξυπνα και στη συνέχεια απολαύστε τη νίκη σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Επικεντρωθείτε στους μελλοντικούς σας στόχους, χωρίς να παρεκκλίνετε της πορείας σας και θα οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο που τα όνειρά σας θα γίνουν πράξη. Να είστε ιδεαλιστές και ταυτόχρονα επιδιώξτε τα όνειρά σας να είναι πιο πρακτικά από το συνηθισμένο. Όλα θα σας είναι πιο ξεκάθαρα και θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πώς να πάτε εκεί, χωρίς λάθη που θα σας γυρίζουν πίσω.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου φέρνει ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι νέο και οι επιλογές θα είναι δύο. Αν είναι κάτι που το θέλετε μπορείτε να το τολμήσετε, αλλά αν είναι κάτι που δε θέλετε να κάνετε μπορείτε απλά να το προσπεράσετε. Εσείς θα αποφασίσετε το πώς θα πράξετε. Παραμείνετε σοβαροί στις επιλογές σας χωρίς ταλαντεύσεις και μοιράζοντας σωστά το χρόνο σας θα περάσετε και άπλετο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.