Social Icons

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δε σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας, να σας κάνουν υποκειμενικούς.
   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε καινούριες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είναι ευπρόσδεκτες. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής, θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα πετύχετε περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.


ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρων σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.