Social Icons

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μετριάστε τις προσδοκίες σας, για να μη γίνετε θύμα των δικών σας επιθυμιών, αφού η απογοήτευση που θα νιώσετε αν δεν επιτευχθούν θα είναι μεγάλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίστε το σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως, για να ξαναδείτε τη σχέση σας να αναγεννιέται από τις στάχτες της. Στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως μια σχέση του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε καινούριους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Λειτουργείστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άτομα της οικογένειας σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε το χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αποφεύγετε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δε θα κερδίσετε τίποτα. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας παραμονεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης, θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.


ΙΧΘΥΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου, θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός σας.