Social Icons

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η στάση που θα τηρήσετε, θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε επίδειξη ισχύος στο σύντροφό σας και μην ανακατευτείτε με τις οικονομικές του υποθέσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Μην προσπαθείτε να είστε ευχάριστοι, γιατί έτσι δε θα προοδεύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προκαλέσετε το σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας για να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που έχει.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα φαντάζεστε. Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποια υπερβολικά σχόλια που θα ακούσετε, είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσουν. Ακούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας ανοίξουν τα μάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια. Δεν είναι απαραίτητο όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά, να γίνεστε επιθετικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Εξετάστε εκ νέου ότι σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, χωρίς να τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα.