Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2015

Το 2015 έρχεται να σας θυμίσει ότι η ζωή είναι ένας αγώνας και αν θέλετε να είστε κερδισμένοι πρέπει να αγωνίζεστε αδιάκοπα, να είστε αληθινοί κυρίως με τον εαυτό σας και να αποκοπείτε από ότι σας κρατάει πίσω.
Ίσως σας φανεί δύσκολη χρονιά, αλλά θα είναι η ιδανική για την καριέρα σας. Δουλέψτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σταματώντας να είστε καχύποπτοι απέναντί τους ότι σας ελέγχουν διαρκώς ή σας εναντιώνονται σε ότι θέλετε.
Επαγγελματικά θα επιδιώκετε να φτάσετε τους στόχους σας, αν και θα αλλάζετε συχνά πυκνά ιδέες και στρατηγική. Μέσα στο Μάρτιο θα σας παρουσιαστεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για να βιώσετε την επιτυχία και θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, καθώς θα υπάρχουν επιρροές και από την έκλειψη.
Ο Δίας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση και θα σας φέρει περισσότερα έσοδα και οφέλη, αλλά οι ανταμοιβές θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Συναισθηματικά, ο Πλούτωνας παραμένει στον τομέα των σχέσεών σας, δίνοντας σας ισχυρούς δεσμούς και υγιείς σχέσεις αγάπης στη ζωή σας. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και η μόνη περίοδος που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι όταν ο Ερμής θα κάνει την ανάδρομη πορεία του.
Από πλευρά υγείας, το μόνο που χρειάζεται είναι να φροντίσετε όλη τη χρονιά για την ψυχική σας υγεία και να κρατηθείτε μακριά από πνιγηρές και ψυχοφθόρες καταστάσεις, που όχι μόνο θα ρίχνουν την ψυχολογία σας, αλλά θα μειώνουν και την αυτοπεποίθησή σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Μπορεί μπροστά σας να έχετε μια περίεργη χρονιά, αλλά στο ξεκίνημά της θα πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να σας πάνε όλα καλά. Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε στα μέσα του μήνα, θα σας αποσυντονίσουν εν μέρει, όμως, διατηρώντας την ψυχραιμία σας δε θα νιώσετε σα να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας πρωτίστως και όχι το συναίσθημα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Οι φιλοδοξίες αυτό το μήνα θα είναι διπλάσιες και αν θέλετε να απολαύσετε νίκες θα πρέπει να αφιερωθείτε και να αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Η ζωή εκτός από περίεργη κάποιες φορές είναι και αδίστακτη, οπότε μην ενδώσετε σε ότι σας κινήσει την προσοχή παραμελώντας πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς όπως σπίτι, οικογένεια, αγαπημένα πρόσωπα, γιατί το να χάσετε τις ανέσεις σας για κάτι που ίσως δεν αξίζει θα σας στοιχίσει.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης θα σας κάνει να αισθανθείτε ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σας και η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στις 20, βοηθάει να ξεκινήσετε μια νέα πορεία, πιο πρακτική και πιο αντικειμενική. Εκτιμήστε τους μέχρι τώρα κόπους σας και αναλάβετε δράση. Μελετήστε τις κινήσεις που θα αφορούν το μέλλον σας και ασχοληθείτε με ότι δίνει νόημα στη ζωή σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Εάν αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως, φταίει η σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό στις 4 του μήνα. Είστε από τη φύση σας ευαίσθητοι και τώρα τείνει να αυξηθεί περισσότερο. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και μην αφήσετε ανούσια πράγματα να σας πληγώσουν. Είστε ικανοί να αντεπεξέλθετε και στα πιο δύσκολα, αρκεί να εργαστείτε στο να ενισχύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο για να μην είστε τόσο ευάλωτοι.

ΜΑΙΟΣ 2015
Το παρελθόν επιστρέφει αλλά αυτό δε θα σας ενθουσιάσει και τόσο, καθώς είχατε βάλει μία τάξη στη ζωή σας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και κάτι τέτοιο θα σας αποσυντονίσει. Πριν αντιδράσετε αξιολογήστε με υπομονή ότι ήταν έξω από τη ζωή σας και τώρα επέστρεψε, μάθετε από αυτό ότι σας διέφευγε και πράξτε ανάλογα. Όλα έχουν τη σωστή στιγμή για να γίνονται και αυτό το μήνα θα κλείσει ένας κύκλος που είχε παραμείνει ανοιχτός.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται ενώ ταυτόχρονα επιστρέφει και η έμπνευση που έχετε χάσει. Ο επαγγελματικός σας χώρος θα απαιτήσει την προσοχή σας με την είσοδο του καλοκαιριού καταναλώνοντας τον περισσότερο από το χρόνο σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές με συνεργάτες και άτομα κύρους είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε συλλέξτε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες για τα σχέδιά σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Ο καινούριος μήνας θα σας κάνει να αισθάνεστε πως αυτός είναι ο ιδανικός για εσάς. Θα έχετε άπλετο ενθουσιασμό και ενέργεια για να ξεκινήσετε νέα πράγματα, χωρίς τους δισταγμούς που σας είχαν καταβάλλει. Μελετήστε τις πιθανότητες επιτυχίας σε ότι προγραμματίζετε, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα. Δουλέψτε με ζήλο και μην τεμπελιάσετε κάνοντας παύσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού η ψυχολογία σας θα παίζει παιχνίδια. Κάθε φορά που κάτι θα σας ενοχλεί, αντί να φροντίζετε να το ξεφορτωθείτε από πάνω σας θα είστε επιρρεπείς σε καταχρήσεις, ιδιαίτερα στο φαγητό. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία και μην αφεθείτε σε αυτόν τον τρόπο ζωής, γιατί εκτός από την εμφάνισή σας που θα αλλάξει θα επηρεαστεί και η άνεσή σας στην κίνηση αν πάρετε επιπλέον βάρος.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Τα προσωπικά σας προβλήματα θα σας προκαλέσουν τάσεις φυγής και ενδέχεται να σας κάνουν να μπείτε στον πειρασμό να τρέξετε μακριά από το σπίτι και την οικογένειά σας. Εάν δεν μπορείτε να φανείτε προνοητικοί και να κρατηθείτε μακριά από συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, ίσως είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με θέματα εκτός σπιτιού και να αφήσετε για αργότερα τα προσωπικά σας. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος και λόγια που θα ειπωθούν θα πληγώσουν άτομα που δε θέλετε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Οι ανησυχίες σχετικά με την καριέρα σας θα σας κάνουν να αναρωτιέστε αν έχετε διαλέξει τη σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Εστιάστε στους στόχους σας και μην αμφισβητείτε τη μέχρι τώρα πορεία σας. Η παρορμητικότητα θα σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και αυτό δεν είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για το μέλλον σας. Εξάλλου, μια τέτοια συμπεριφορά δε σας ταιριάζει και το ξέρετε περισσότερο από τον καθένα.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Οι εναλλαγές στη διάθεσή σας θα έχουν αντίκτυπο στον επαγγελματικό σας χώρο. Εάν αισθάνεστε αναστατωμένοι ή ενθουσιασμένοι, ανάλογα θα κινείστε. Με κακή διάθεση θα κινείστε τεμπέλικα και ανήσυχα, ενώ με καλή θα έχετε μεγάλη όρεξη για δουλειά και οι αντοχές σας θα είναι υψηλές. Πιαστείτε μόνο σε καλά συναισθήματα και θα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα επίπεδα της ενέργειάς σας, ώστε να μην έχετε πισωγυρίσματα στα σχέδιά σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Τον τελευταίο μήνα που απέμεινε για να αφήσετε πίσω σας τη χρονιά που πέρασε, διατηρήστε τις ισορροπίες στη ζωή σας για να μην αισθανθείτε ψυχικά εξαντλημένοι. Επικεντρωθείτε στα θέματά σας, πειθαρχήστε στον εσωτερικό σας κόσμο και καταλήξτε σε νέες ιδέες. Ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει, εκφραστείτε σωστά και δώστε περισσότερη προσοχή στους γύρω σας όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.