Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΛΕΩΝ 2015

Το 2015 ξεκινάει με το Δία να παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οπότε θα νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι και έτοιμοι να αναζητήσετε καινούριες ευκαιρίες.
Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα χτυπάνε κόκκινο, με εξαίρεση το διάστημα μέσα Μαΐου με τέλη Ιουνίου που η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας κάνει να είστε γκρινιάρηδες και έτοιμοι να εγκαταλείψετε ότι έχετε ξεκινήσει. Μη βιαστείτε αυτό το διάστημα να πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.
Επαγγελματικά θα διαμορφώσετε  νέους στόχους, θα επικεντρωθείτε σε όσους ήδη έχετε και θα έχετε πρόοδο στην καριέρα σας . Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου που λαμβάνει χώρα στον τομέα των χρημάτων σας, θα σας προσφέρει οικονομική βελτίωση και αύξηση των εισοδημάτων σας. Εκμεταλλευτείτε  σωστά τις ευκαιρίες και πετύχετε άνεση και αναγνώριση από τους γύρω σας.
Τη νέα χρονιά είστε αποφασισμένοι να βρείτε την πραγματική αγάπη και να αφοσιωθείτε σε αυτήν, οπότε οι προσδοκίες σας θα είναι πιο ρεαλιστικές. Θα έχετε την πολυτέλεια να ξεχωρίζετε ποια άτομα δεν είναι κατάλληλα για εσάς και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα.
Τελειώνοντας, επισημαίνουμε ότι για το καλό της ψυχικής σας υγείας και ισορροπίας, ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα στη χρονιά για ταξίδια ή μικρές αποδράσεις μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Ξεκινώντας η χρονιά θα έχετε μεγάλη ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε πιο στενές τις σχέσεις σας με άτομα που σας σέβονται και σας έχουν εμπιστοσύνη και παράλληλα θα έχετε αυξημένη διάθεση να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Δώστε στον εαυτό σας τη συντροφικότητα που χρειάζεται για να μη νιώθετε μοναξιά.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Ότι σχετίζεται με δέσμευση θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το μήνα. Συναισθήματα ανισότητας και αδικίας σας κάνουν να σκέφτεστε ότι οι γύρω σας ζητούν πάρα πολλά από εσάς και ξεχνάτε να σκεφτείτε ότι μπορεί να απαιτείτε και εσείς με τη σειρά σας πάρα πολλά από τους άλλους. Μην προκαλέσετε συζητήσεις που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι θα καταλήξουν σε εντάσεις και θα ειπωθούν πράγματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Με την είσοδο του καλοκαιριού θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα. Μειώνονται οι πιέσεις που δεχόσασταν τόσο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και από το επαγγελματικό, ενώ αρκετά βάρη θα φύγουν από πάνω σας. Η φιλική σας διάθεση θα είναι εμφανής, η αισιοδοξία σας αυξάνεται και η διασκέδαση επιβάλλεται. Εξερευνήστε νέα δεδομένα, χαλαρώστε σε προσωπικό επίπεδο και επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Εστιάστε στα επαγγελματικά σας θέματα και εργαστείτε σκληρότερα ώστε τίποτα να μην μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Προγραμματίστε αυτά που θέλετε, συνειδητοποιήστε τα υπέρ που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην επιτυχία και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Ξέρετε τι είστε ικανοί να κάνετε και μέχρι που μπορείτε να το τραβήξετε και αυτό σας συμφέρει.

ΜΑΙΟΣ 2015
Η μεγαλύτερη ανησυχία σας για όλο το Μάιο θα είναι το μέλλον σας, η επίτευξη των στόχων σας και η υλοποίηση των ονείρων σας. Μην αφήσετε να σας οδηγήσει η ανασφάλεια που σας δημιουργούν κάποιοι με σκοπό να σας αποτρέψουν από την επιτυχία. Εργαστείτε σκληρά και ότι ποθείτε θα γίνει πραγματικότητα. Επικεντρωθείτε σε ότι σας προσφέρει ασφάλεια και ανακτήστε την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε άτομα που το αξίζουν.


ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Έφτασε η αρχή του τέλους για αισθήματα ασφυξίας και απομόνωσης που υπήρχαν στον προσωπικό χώρο και στην οικογένειά σας. Αποτινάξτε από πάνω σας τα «τείχη» που είχατε κλειστεί τα τελευταία χρόνια και προχωρήστε μπροστά ανεμπόδιστοι κοιτώντας κατάματα το μέλλον σας που διαγράφεται λαμπρό και αυτό να επιθυμείτε για να φτιάξει η ψυχολογία σας και να χαμογελάσετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Εάν θέλετε να έχετε ανταμοιβές και να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και κάντε ότι πρέπει μέχρι τέλους και μετά χαλαρώστε. Αφού βάλετε μια τάξη τόσο στα επαγγελματικά σας θέματα, όσο και στα προσωπικά σας, μπορείτε να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να διασκεδάσετε ή και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Αισθάνεστε λιγότερο γοητευτικοί αυτό το μήνα απ’ ότι συνήθως, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με αυτό που νιώθετε. Όμως, μην κοπιάσετε να περάσετε μια άλλη εικόνα σας προς τα έξω από αυτή που θα εισπράττουν, καθώς δε φαίνεται να νοιάζεται κανείς και θα λειτουργήσει εναντίον σας, αφού θα καταλήξετε να ασχολείστε με κάτι όχι πρωτεύον και θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Πριν κατηγορήσετε τους άλλους, εξετάστε τη στάση σας απέναντί τους.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Με την είσοδο του μήνα θα έχετε πολλά να κάνετε, τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στον προσωπικό. Μη λειτουργήσετε με ανυπομονησία και παρορμητική συμπεριφορά που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Ο οικονομικός σας τομέας απαιτεί αυτοσυγκράτηση και οι μεγάλες αγορές ή οι αλόγιστες δαπάνες δε θα σας βοηθήσουν. Διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας για ουσιώδη θέματα είτε είναι στην αρχή τους είτε στην ολοκλήρωσή τους.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Τα λόγια σας έχουν νόημα και δύναμη, και θα πρέπει να τα χειριστείτε με προσοχή. Σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε και κρατήστε απόψεις και σχόλια που δε χρειάζονται να ειπωθούν για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα και δυσάρεστες ανατροπές. Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός, οπότε όπου δε χρειάζεται να εκφέρετε γνώμη απλά σιωπήστε. Θα αποδειχθεί σωτήριο για την πορεία σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Για άλλη μια φορά μέσα στο χρόνο η δημιουργικότητά σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, κάτι που θα σας απογοητεύει και θα ρίχνει την ψυχολογία σας. Εκεί που έχετε έμπνευση, ως δια μαγείας θα τη χάνετε και μετά ξανά θα εμφανίζεται. Κρατήστε τη διάθεσή σας σε υψηλά επίπεδα για να περάσουν οι μέρες χωρίς να σας πάρει από κάτω. Προς το παρόν ασχοληθείτε με σχέδια και στόχους που έχετε ξεκινήσει και συλλέξτε πληροφορίες χρήσιμες για την πορεία σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Κλείστε υποθέσεις επαγγελματικού ή οικονομικού χαρακτήρα και προετοιμαστείτε για να αποχαιρετήσετε τη χρονιά περνώντας περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θεωρείτε οικογένειά σας. Πρόσωπα οικεία και φιλικά προς εσάς, θα αποδειχθεί ότι καλύτερο για να νιώσετε άνετα χωρίς να προσποιήστε. Χαρείτε τις γιορτές κάνοντας ότι σας ευχαριστεί περισσότερο και γεμίστε τις μπαταρίες σας για τη χρονιά που έρχεται.