Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑΥΡΟΣ 2015

Το 2015 εργαστείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, με σταθερότητα και υπομονή και οι απολαβές που θα έχετε θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα αν και κάποιες φορές επιβάλλεται να πάρετε σκληρές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Επαγγελματικά  η καριέρα σας θα προχωράει αργά, αλλά με σταθερά βήματα. Οι προοπτικές για μια λαμπρή σταδιοδρομία διαφαίνονται στον ορίζοντα, ενώ ευνοούνται οι προσωπικές φιλοδοξίες μέσα από τις ομαδικές εργασίες.
Σε οικονομικό επίπεδο αν έχετε κρατηθεί από άσκοπές αγορές ή περιττά έξοδα που θα άδειαζαν το πορτοφόλι σας, δε θα έχετε λόγο να ανησυχήσετε.
Συγκρατώντας τον εαυτό σας από παρορμητικές κινήσεις που θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό σας, μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε οικονομική στήριξη σε ότι χρειαστείτε από τα άτομα της οικογένειάς σας ή φίλους.
Συναισθηματικά φροντίστε να εμβαθύνετε και να εμπλουτίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και μην αφήσετε το «εγώ» σας να έρθει σε αντίθεση με τις σχέσεις σας. Μαθήματα του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν σε παρόν και μέλλον για να πάρετε αποφάσεις για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.
Η υγεία σας θα καλυτερέψει δεδομένου ότι θα βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, οπότε θα αυξηθεί και η ενέργειά σας. Φροντίστε για ένα καθαρό περιβάλλον, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με μολύνσεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Με το ξεκίνημα του χρόνου θα αρχίσετε να σκέφτεστε και να μελετάτε σοβαρά για το μέλλον σας. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και να πάτε μπροστά προς τη σωστή κατεύθυνση, έχοντας ένα σαφές όραμα για την πορεία σας. Κάποιες στιγμές θα αισθανθείτε ότι είστε ονειροπόλοι, όμως, δεν είναι κακό εφόσον σας βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σας και κυρίως σας βοηθάει να χαλαρώνετε από την πίεση που δέχεστε.
  
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Η ανασφάλεια που νιώθετε κάποιες φορές, σας αφήνει ευάλωτους σε επιθέσεις τρίτων και ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς με τον εαυτό σας. Μην αφήσετε παράλογες σκέψεις να σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους ή αλλάξετε πορεία σε κάτι που ήδη έχει δρομολογηθεί. Κερδίστε χρόνο για να ενισχύσετε τα θεμέλια του τελικού σας στόχου, περιορίστε το φόβο για το μέλλον σας και χτίστε τη ζωή σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Απροσδόκητες καταλήξεις θα σας τραβήξουν μακριά από το «παιχνίδι» που έχετε στήσει στον επαγγελματικό χώρο και θα πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε στις αλλαγές. Σίγουρα δε θα είναι το καλύτερό σας, αλλά τα μαθήματα που παίρνουμε μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι. Αγκαλιάστε τις αλλαγές και κάντε τις δικές σας, ξεκινώντας από τις μικρές και μετά περάστε στις μεγαλύτερες. Δεν υπάρχει λόγος να εκμεταλλευθείτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε θετικές αλλαγές.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Διαχειριστείτε το άγχος σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, για να μην αισθανθείτε εγκλωβισμένοι και γεμίσετε ψυχοσωματικά προβλήματα που δε θα ξέρετε μετά πώς να απαλλαγείτε από αυτά. Εξάλλου, θα συνεχίσετε να είστε στο επίκεντρο χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστείτε για αυτό. Μη φορτωθείτε με περισσότερη δουλειά απ’ όση μπορείτε να αντέξετε, μοιράστε αρμοδιότητες και περάστε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

ΜΑΙΟΣ 2015
Επικεντρωθείτε στον οικονομικό σας τομέα και συγκρατηθείτε από αγορές ή δαπάνες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Αντισταθείτε σε πειρασμούς, θέστε τον εαυτό σας υπό έλεγχο με όποιο τρόπο μπορείτε, γιατί μόνο η αυτοσυγκράτηση θα σας σώσει από καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτες ζημιές. Σε στιγμές που η υπομονή σας ξεπερνάει τα όρια, βρείτε διέξοδο στη συντροφιά αγαπημένων προσώπων που θα λειτουργήσουν σας ησυχαστήριο του μυαλού σας. 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Με την είσοδο του καλοκαιριού θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους γύρω σας. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν συνεργάτες και άτομα κύρους και ανταποδώστε ότι εισπράττετε. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια σας ως πλεονέκτημα για να περάσετε στη δράση που θα φέρει θετικά αποτελέσματα και θα υπάρξουν και νέα άτομα που θα είναι πρόθυμα να σας ακολουθήσουν.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Ο μήνας που θα διανύσετε θα σας δώσει μια τελευταία ευκαιρία για να διορθώσει ένα μεγάλο λάθος που έχει προκύψει με κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τον εγωισμό και την περηφάνια να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις, γιατί θα το μετανιώσετε και θα υποφέρετε αν χάσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Στο χέρι σας είναι να διορθώσετε την κατάσταση και να βάλετε τέλος σε κάτι που θα σας στερήσει το χαμόγελο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Εκμεταλλευτείτε το μήνα που θα διανύσετε για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα άτομα που περιβάλλουν την οικογένειά σας. Διορθώστε καταστάσεις που δε σας αρέσουν, ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις και μειώστε τις εντάσεις, καθώς όταν πιέζεστε και δυσανασχετείτε στο χώρο σας, εκτός από το συναισθηματικό σας κόσμο, υπάρχουν επιπτώσεις και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο εργασιακός σας χώρος δε χρειάζεται πρόσθετη πίεση.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Αφήστε κάποια πράγματα και καταστάσεις στο παρελθόν, γιατί εκεί ανήκουν. Έχετε μπροστά σας ένα μέλλον που μόλις άρχισε να δημιουργείται και οφείλεται στον εαυτό σας να κάνετε την καλύτερη προετοιμασία. Θα έχετε άπλετο χρόνο να σκεφτείτε τι θα διαλέξετε , ώστε στη συνέχεια να αισθάνεστε όμορφα με τις επιλογές σας, αλλά και με τις αλλαγές που θα προκύψουν στην καθημερινότητά σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Τους μήνες που πέρασαν είχατε πολλά να ασχοληθείτε και να τρέξετε. Ο εργασιακός χώρος κατανάλωνε τον περισσότερο από το χρόνο σας και για να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας πολλές φορές κάνατε αγώνα δρόμου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε διακοπές ή ακόμη και να αποδράσετε ένα  Σαββατοκύριακο κάντε το. Το χρειάζεται τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σας για να γεμίσουν οι μπαταρίες σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι αρκετά διασκεδαστικό, καθώς θα συνδυάσετε εργασία και διασκέδαση χωρίς να πέφτει η απόδοσή σας ή η παραγωγικότητά σας. Αυτοί οι ρυθμοί θα σας κρατούν ξεκούραστους, ώστε να μην αμελήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας. Όμως, το δεύτερο δεκαπενθήμερο αλλάζει το σκηνικό, αφού θα πρέπει να σοβαρευτείτε και να δώσετε περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου δε θα σας αφήσει παραπονεμένους, αφού θα μπορείτε να περάσετε αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Απολαύστε τις στιγμές και αποχαιρετίστε το χρόνο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη έννοιες και προβλήματα. Ξεκουραστείτε, γεμίστε τις μπαταρίες σας και υποδεχθείτε τη νέα χρονιά βάζοντας το καλύτερό σας χαμόγελο.