Social Icons

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο. Τολμήστε να συζητήσετε ότι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Εάν δε συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δε χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα γίνει μια σειρά συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών που θα βοηθήσουν στην άνοδο του οικονομικού τομέα και στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους και βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις καθημερινές σας καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ανεχόσασταν και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και ανακτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, μέχρι να ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.


ΙΧΘΥΣ: Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν.