Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2015

Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον Άρη στο ζώδιό σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε θετικοί, ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και πρωτοποριακοί. Έχετε κάνει τους απαραίτητους μετασχηματισμούς και είστε ανοικτοί σε νέους τρόπους σκέψης.
Μπορείτε να ακολουθήσετε μια διανοητική δραστηριότητα ή ένα έργο που δημιουργεί νέες ευκαιρίες στη ζωή σας, ενώ η αισιόδοξη διάθεση θα σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες από ότι συνήθως. Το πρώτο τετράμηνο φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στα άτομα της οικογένειά σας και να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο.
Επαγγελματικά θα ζήσετε καλές στιγμές στην επίτευξη των στόχων σας αλλά με τον Ποσειδώνα να παραμένει στον τομέα των χρημάτων σας μάλλον θα συνεχίσετε να έχετε πρόβλημα με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Φροντίστε να βελτιώσετε τα έσοδά σας μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και κρατώντας σταθερή πορεία θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.
Συναισθηματικά το 2015 δεν έχει σκοπό να σας δυσκολέψει, αλλά απεναντίας θα σας φέρει έρωτες και νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Η αγάπη δε θα σας λείψει και έτσι δε θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε.
Για να προστατεύσετε την υγεία σας, αποβάλλετε κακές συνήθειες και αποκαταστήστε την ισορροπία μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής. Μη χάσετε την αισιοδοξία σας και να είστε θετικοί για το αύριο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Μια καινούρια χρονιά ανοίγεται μπροστά σας και θα υπάρξουν άφθονες ευκαιρίες για να επανεξετάσετε, να αναθεωρήσετε, να επεξεργαστείτε και να κάνετε πράγματα ξανά από την αρχή. Το μόνο που απαιτεί ο Ιανουάριος από εσάς είναι να δείξετε υπομονή, να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε, να διορθώσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις και οτιδήποτε σημαντικό να το προγραμματίσετε για τον επόμενο μήνα.
  
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Ο μήνας ξεκινάει ζητώντας την αμέριστη προσοχή σας σε ότι σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα. Αγορές που δε σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, επιβάλλεται να τις αποφύγετε με κάθε τρόπο γιατί αργότερα θα βγείτε ζημιωμένοι και είναι κάτι που δεν το θέλετε. Ελέγξτε τις δαπάνες σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας παρασύρουν σε κι νήσεις που δεν έχετε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης κάνει την είσοδό του και σας χτυπάει καμπανάκι στο συναισθηματικό τομέα. Όσοι είστε σε σχέση θα νιώσε πιο έντονα το δέσιμο με το σύντροφό σας, ενώ παράλληλα θα αρχίσετε να κάνετε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα και ο έρωτας θα σας χτυπήσει στην πόρτα. Με ανεβασμένη ψυχολογία προχωρήστε τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά και ανοίξτε τους ορίζοντές σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Βάλτε το πείσμα σας μπροστά για να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση των στόχων σας χωρίς να ξεχάσετε να σέβεστε τις απόψεις των άλλων που σας περιβάλλουν, αν θέλετε με τη σειρά τους να σεβαστούν τις δικές σας. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό σας προς τα έξω και ταυτόχρονα ασχοληθείτε και με τον οικογενειακό σας χώρο ώστε να μη νιώσουν τα δικά σας άτομα ότι τα παραμελείτε.

ΜΑΙΟΣ 2015
Ψάξτε να βρείτε τι μπορεί να σας προσφέρει ευχαρίστηση και ασχοληθείτε με αυτό, είτε είναι σημαντικό, είτε ασήμαντο. Ακόμα και η ενασχόλησή σας με κάποιο χόμπι που είχατε παλαιότερα, θα δώσει ώθηση στην ψυχολογία σας για να χαμογελάσετε και πάλι, αλλά και για να αποφορτιστείτε από την πνιγερή καθημερινότητα. Συγκροτείστε τις σκέψεις σας για να ξεπεράσετε ευκολότερα δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα.
  
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Η πειθαρχία, η σκληρή δουλειά και η επιμονή σας στα επαγγελματικά σχέδια, φέρνουν επιτέλους το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού θα έχετε μεγάλες ανταμοιβές για τους κόπους σας. Ακολουθήστε τα σχέδιά σας και σε συνδυασμό με τη διαίσθηση που σας διακρίνει, βρείτε το σωστό μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μετά από αλλεπάλληλες αμφισβητήσεις του εαυτού σας, βρίσκεστε στο σημείο που είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Φτιάξτε και οργανώστε ένα πλήρες πρόγραμμα με ότι έχετε να κάνετε αυτό το μήνα και θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να κάνετε με σωστό προγραμματισμό. Η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτη στο χώρο, ωθώντας και τους γύρω σας να θέλουν να συμβάλλουν στα εργασιακά σας σχέδια. Προσεγγίστε συνεργάτες ή άτομα κύρους που θα σας φανούν χρήσιμοι για την πορεία. Το άγχος δε θα λείπει αλλά μπορείτε να το καταλαγιάσετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού τείνει να σας απασχολήσει έντονα με τα άτομα που σχετίζονται με τον οικογενειακό σας χώρο και γενικώς θέματα σπιτιού. Βάλτε μπροστά τη διπλωματία, φροντίστε να είστε διακριτικοί σε λεπτά ζητήματα και μη γίνετε αγενείς για κανένα λόγο. Τα νεύρα δε θα βοηθήσουν να βρεθούν οι ισορροπίες, γι’ αυτό αποφύγετε να μιλήσετε αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τις σκέψεις σας. Είναι λάθος να θεωρείτε ότι τα λάθη είναι πάντα των άλλων.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Η στασιμότητα που υπάρχει σε γενικό επίπεδο στη ζωή σας, σας κάνει να αισθάνεστε παγιδευμένοι και κολλημένοι. Βρείτε διεξόδους που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ανάλαφροι, πριν ξεσπάσετε σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Δείτε τι επικρατεί γύρω σας, αφουγκραστείτε απόψεις ατόμων που έχετε σε εκτίμηση και διαγράψτε τη μετέπειτα πορεία σας έχοντας συγκεντρώσει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.
  
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Στις μέρες που θα ακολουθήσουν  θα αρχίσετε να προσπαθείτε να είστε πιο πρακτικοί και ρεαλιστές σε ότι θα αφορά τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας, με μόνο σκοπό σας να επιτευχθούν. Λειτουργώντας με πρακτικότητα και ορθότητα αποφάσεων θα γίνουν πραγματικότητα, αφήνοντάς σας την πορεία να λειτουργείτε αυτόνομα χωρίς δεκανίκια.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Η τύχη δε σας έχει εγκαταλείψει, αλλά θα μπορούσατε να τη βοηθήσετε δεχόμενοι την υποστήριξη που σας προσφέρουν συγκεκριμένα άτομα που έχετε ξεχωρίσει στο χώρο. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα με το να εργαστείτε ομαδικά μαζί τους, ακόμα και αν αποφασίσετε να μην ενταχθείτε μόνιμα σε μία ομάδα και το κάνετε για μικρό χρονικό διάστημα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Αισίως φτάνετε στον τελευταίο μήνα του χρόνου και όλα πλέον εξαρτιούνται από εσάς τους ίδιους. Κάντε ένα βήμα μπροστά, εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας προς όφελός σας και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες. Ανάμεσά τους θα προκύψουν σημαντικά πρόσωπα που θα είναι η σύνδεση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας.